Libnet.ro
UNICEF

20:02

Viata Elenei Udrea va fi in mare pericol! Maria Ghiorghiu face anuntul surpriza

Antena3 Antena3,
Viata Elenei Udrea va fi in mare pericol! Maria Ghiorghiu face anuntul surpriza

Maria Ghiorghiu surprinde din nou! Clarvazatoarea sustine ca viata Elenei Udrea va fi in mare pericol. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie! Logodnicul Elenei Udrea rupe tacerea

Partenerul de viata al Elenei Udrea rupe tacerea. Adrian Alexandrov spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Stire in curs de.

Scenariu-bomba in cazul Elenei Udrea: Ar putea iesi din inchisoare in cateva ore

Dragos Dolanescu, parlamentar in Costa Rica, a vorbit cu trimisul special al Antena 3, Ana Maria Bujor, despre situatia Elenei Udrea si a Alinei Bica, oferind informatii in premiera. Acesta spune ca Elena Udrea.

Iubitul Elenei Udrea se teme pentru copil. Fetita noastra poate deveni o tinta in orice moment

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Eu ma gandesc ca actiunea aceasta de la Interpol.

Logodnicul Elenei Udrea: Nu am inteles de ce a fost ridicata de pe strada, Bica fusese in audienta la seful Interpol, lasase contactele lor

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, sustine ca autoritatile din Romania nu au atasat la dosarul trimis Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia, pe care un avocat il va duce marti si care, in opinia lui, reprezinta un atu in instanta. El a mai spus ca Udrea nu se astepta sub nicio forma sa fie ridicata de pe strada.

Iubitul Elenei Udrea: Ma duc zilnic la Elena, ca sa iau lapte pentru copil, dar pe ea o vad doar n weekend / Alina Bica a cerut audienta la Interpol cu cteva luni n urma

Adrian Alexandov, iubitul Elenei Udrea, a spus ca nu intelege de ce Interpolul a ales sa o ridice pe Elena Udrea de pe strada, atata timp cat Alina Bica a cerut audienta la Interpol cu cateva luni in urma si a spus unde stau cele doua si ca le pot contacta daca au nevoie de informatii.

O noua fotografie cu fetita Elenei Udrea, publicata de logodnicul sau, Adrian Alexandrov, pe Facebook

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook un nou mesaj emotionant insotit de o noua fotografie cu fiica sa. Este al doilea mesaj dupa ce Udrea a fost retinuta de Interpol.

Descoperiti. Semne de intrebare in jurul arestarii Elenei Udrea. Apropiat al fostului ministru, declaratii explozive

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti misterele din jurul arestarii Elenei Udrea si Alinei Bica. - 5 iunie 2018 - Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute.

Iubitului Elenei Udrea se revolta: imi e greu sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus, dupa ce judecatorii au arestat-o pentru doua luni, ca fostul ministru este o femeie puternica. Revoltat, el mai spune intr-o postare pe Facebook ca nu poate sa inteleaga atitudinea unor persoane din Romania ce gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doua saptamani din bratele mamei.

Interviu exclusiv din Costa Rica. Declaratiile facute de vecinul Elenei Udrea: Nu mi-am imaginat niciodata ca poate fi vorba despre asa ceva

Ana Maria Bujor a transmis, in exclusivitate pentru Antena 3, informatii si imagini din Costa Rica. Corespondentul special al Antenei 3 a mers la blocul in care locuia fostul ministru alaturi de mama ei, de iubitul.

Noi semne de intrebare in legatura cu arestarea Elenei Udrea. Ce anunta Ministerul de Externe

Continua sa se adune semne de intrebare in legatura cu arestarea Eleni Udrea in Costa Rica. Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, pana in acest moment, Ambasada Romaniei in Mexic, care asigura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )