Libnet.ro
UNICEF

09:30

Despre diferentele dintre Viktor Orban si Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Despre diferentele dintre Viktor Orban si Liviu Dragnea

Am incercat sa urmaresc pe tot parcursul saptamanii ce se incheie astazi felul in care presa din Romania a reflectat, interpretat si comentat a treia victorie consecutiva in alegerile parlamentare din Ungaria a lui Viktor Orban si a partidului sau, Fidesz. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,.

Eugen Teodorovici, bagat in sedinta de Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa

Ministerul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afost chemat, joi, la raport de catre Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa. Potrivit lui Teodorovici, discutiile nu s-au axat pe.

Sunt de acord cu Viktor Orban ca multe lucruri nu merg bine in UE

Viktor Orban a iesit, duminica, invingator la alegerile legislative din Ungaria, fiind la al treilea mandat consecutiv la conducerea guvernului de la Budapesta. Partidul Fidesz, pe care l-a fondat in 1988, a obtinut 48,8% din voturile exprimate, un scor mai bun ca in urma cu patru ani, si a devansat Jobbik, care a castigat circa 20% din voturi, in timp ce socialistii au avut in jur de 12%.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ministrul francez de Externe: Ce i-a reprosat liderul PSD oficialului de la Paris

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu ministrul francez al Afacerilor Externe, Jean-Yves Le Drian, in cadrul careia cei doi au discutat, printre altele, despre parteneriarul.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Pilonul II de pensii a fost transformat in Fondul Personal de imbogatire al lui Liviu Dragnea

Tineretul National Liberal TNL) afirma ca discutia din jurul Pilonului II de pensii nu aduce beneficii decat liderului PSD, Liviu Dragnea, si partidului pe care acesta il conduce.

Liviu Dragnea: Romania are nevoie disperata sa recupereze cele aproape trei decenii in care reforma educatiei a esuat. Numai gura-i de el...

Marturisesc, cu umilinta, ca ma invadase o umbra de speranta cand l-am auzit pe Dragnea rostind aceasta fraza la recentul Congres al PSD. Avea guvernul sau, premierul sau, parlamentul sau. Dupa cum se observa, institutiile pe care le controleaza il asculta cu sfintenie. Mai putin cele din justitie, pe care si vrea sa si le subordoneze.

Liviu Dragnea: Folosirea armelor chimice, o incalcare flagranta a normelor fundamentale de drept international

Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Liviu.

Informatii uluitoare despre intalnirea dintre Kovesi si ministrul de Externe al Frantei

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in.

Informatii despre intalnirea dintre Kovesi si ministrul de Externe al Frantei

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )