Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul francez de Externe: Coalitia PSD ALDE incearca sa impiedice procedurile judiciare care vizeaza clasa politica. Le Drian a vorbit in Parlamentul francez si despre condamnarea lui Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul francez de Externe: Coalitia PSD ALDE incearca sa impiedice procedurile judiciare care vizeaza clasa politica. Le Drian a vorbit in Parlamentul francez si despre condamnarea lui Dragnea (VIDEO)

Ministrul de Externe al Frantei a pus Romania, alaturi de Ungaria si Polonia, in randul statelor care pun sub semnul intrebarii valorile fundamentale ale UE. Jean-Yves Le Drian a vorbit, intr-o audiere. continuă pe B1

JUDECATORII se revolta dupa ce Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a sesizat Comisia de la Venetia! MESAJ transant catre coalitia PSD-ALDE

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania reactioneaza dupa decizia de joi a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, cu privire la sesizarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului.

CCR, decizie de ULTIMA ORA! Lovitura cumplita pentru coalitia PSD-ALDE: A fost declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a constatat ca dispozitiile legii privind masurile alternative de executare a pedepselor privative de libertate au un caracter neclar si imprecis. Curtea a admis, astfel, se.

PSD si ALDE reiau atacul asupra guvernantei corporative, n ciuda unei decizii a Curtii Constitutionale: Senatul ar putea vota ca circa 100 de companii de stat si regii sa fie conduse de oameni numiti doar pe criterii politice

Coalitia PSD-ALDE nu se lasa intimidata de o decizie din februarie a Curtii Constitionale, care arata ca este neconstitutionala legea aprobata de Parlament, in decembrie 2017, privind exceptarea a circa 100 de companii de stat si regii de la aplicarea legislatiei privind guvernanta corporativa. Senatorii din comisiile economica, pentru constitutionalitate si pentru privatizare au revenit marti la proiectul de lege declarat neconstitutional, eliminand doar cateva prevederi cu miza mai mica, dar reintroducand lista cu aceste companii. Trebuie precizat ca sunt cele mai importante companii din Romania, precum cele energetice, de transport sau din domeniul resurselor minerale. Printre ele se afla chiar si companii listate la bursa cum sunt Transelectrica, Transgaz sau Nuclearelectrica. Proiectul de lege ar urma sa fie votat miercuri in plenul Senatului. Adoptarea unei astfel de legi ar insemna ca managerii sa fie numiti dupa bunul plac al partidelor aflate la putere, fara respectarea nici macar a unor minime criterii de selectie.

PSD si ALDE reiau atacul asupra guvernantei corporative, n ciuda unei decizii a Curtii Constitutionale: Senatul ar putea vota ca aproape 100 de companii de stat si regii sa fie conduse de oameni numiti doar pe criterii politice

Coalitia PSD-ALDE nu se lasa intimidata de o decizie din februarie a Curtii Constitionale, care arata ca este neconstitutionala legea aprobata de Parlament, in decembrie 2017, privind exceptarea a circa 100 de companii de stat si regii de la aplicarea legislatiei privind guvernanta corporativa. Senatorii din comisiile economica, pentru constitutionalitate si pentru privatizare au revenit marti la proiectul de lege declarat neconstitutional, eliminand doar cateva prevederi cu miza mai mica, dar reintroducand lista cu aceste companii.

Vicepresedintele PMP Adrian Todoran: Guvernul PSD - ALDE ingroapa economia Romaniei

Deputatul Adrian Tudoran, care detine si functia de vicepresedinte al PMP, critica felul in care guvernarea PSD-ALDE s-a ocupat de economia Romaniei, afirmand ca acestia duc Romania intr-o cadere libera. Ac.

Sustinatorii PSD-ALDE se iNCURCA in a afirma daca o sustin pe Dancila sau vor ca motiunea sa treaca.Mesajele AMUZANTE prin care sunt chemati la Parlament (FOTO)

Comunicatorul PSD Mihaela Buje, cea care a organizat aducerea de sustinatori ai PSD-ALDE la Parlament in ziua motiunii de cenzura, s-a incurcat in a le spune acestora daca trebuie sa fie de partea demiterii lui.

Sustinatorii PSD-ALDE se iNCURCA in a afirma daca o sustin pe Dancila sau vor ca motiunea sa treaca. Mesajele AMUZANTE prin care sunt chemati la Parlament (FOTO)

Comunicatorul PSD Mihaela Buje, cea care a organizat aducerea de sustinatori ai PSD-ALDE la Parlament in ziua motiunii de cenzura, s-a incurcat in a le spune acestora daca trebuie sa fie de partea demiterii lui.

Sesiune extraordinara a Parlamentului in perioada 2-19 iunie: Care sunt principalele teme de pe agenda PSD-ALDE

Parlamentul se va reuni intr-o sesiune extraordinara in perioada 2-19 iulie pentru a finaliza mai multe proiecte de lege pe care majoritatea PSD-ALDE nu a reusit sa le adopte inainte de incepere vacantei.

Stimati parlamentari PSD-ALDE, de ce nu instalati un guvern care sa nu va faca de ras si sa nu va alunge votantii?

Ca opozitia nu are suficiente voturi sa-si instaleze un guvern propriu, pot intelege. Ce nu pot intelege: de ce parlamentarii PSD-ALDE se multumesc cu actualul guvern condus de un premier analfabet, care le aduce enorme deservicii in plan intern si extern, si care e pus acolo doar ca sa asculte poruncile lui Dragnea. Nu realizati ca la viitoarele alegeri veti deconta cu varf si indesat aceasta situatie?.

Claudiu Manda anunta ca si sustinatori ai PSD-ALDE vor veni n fata Parlamentului n ziua motiunii de cenzura. Despre cazul n care se vor gasi laolalta cu cei chemati de Opozitie: Sunt doua variante, fie sa-i putem compara numeric, fie sa ajunga la conflic

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a anuntat la Antena 3 ca miercuri, cand va fi votata motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Dancila, este posibil sa fie prezenti in fata Parlamentului sustinatori ai PSD-ALDE. Si Ludovic Orban a transmis un mesaj simpatizantilor PNL sa iasa in strada in ziua motiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3494 seconds )