Libnet.ro
UNICEF

21:02

Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care l finanteaza ca sa le dea tot

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care l finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta a afirmat vineri, in interviu la stiripesurse. ro, ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta a afirmat vineri, in interviu la stiripesurse. ro, ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, scrie News. ro.

Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz.

Ponta, declaratii EXPLOZIVE despre DRAGNEA: Este omul unui grup de INTERESE Israel-Ungaria! RUSIA il finanteaza ca sa

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta a lansat o serie de acuzatii incendiare la adresa actualul ui presedinte al PSD. Potrivit acestuia, Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si Rusia, care.

Victor Ponta face noi acuzatii: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul.

Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz.

Victor Ponta, lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, intr-un interviu la stiripesurse. ro.

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni si Transgaz.

Liviu Dragnea este asteptat foarte repede la Comisia SRI

Liviu Dragnea este asteptat la comisia SRI foarte repede, anunta Claudiu Manda, presedintele Comsiei parlamentare de constrol asupra SRI. Manda a anuntat ca presedintele PSD trebuie sa dea declaratii.

Victor Ponta continua razboiul cu Liviu Dragnea: Este datoria mea sa il demasc pe acest IMPOSTOR MITOMAN

Victor Ponta continua razboiul declaratiilor impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca este datoria lui sa il demaste pe acest impostor mitoman. Reactia lui Ponta a venit.

Ponta: Dragnea a sustinut-o pe Bica. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA: Morar mi-a facut dosar, Kovesi i-a dat NUP lui Iliescu, nu e anti-PSD

Victor Ponta a sustinut, vineri, ca la numirea procurorilor-sefi din 2012, Elena Udrea a fost cea care a propus-o pe Alina Biica la DIICOT, insa Liviu Dragnea a cel care a sustinut-o, spunand ca este o fata extraordinara. Potrivit fostului premier, Dragnea ar fi spus despre Laura Codruta Kovesi ca este o varianta buna pentru DNA, fiind cea care i-a dat neinceperea urmaririi penale lui Ion Iliescu si aratand, deci, ca nu este anti-PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )