Libnet.ro
UNICEF

19:00

Replica DURA pentru comisarul european Gunther Oettinger, dupa ce a pus Romania alaturi de Polonia si Ungaria: Un obisnuit al declaratiilor ALARMISTE!

B1 B1,
Replica DURA pentru comisarul european Gunther Oettinger, dupa ce a pus Romania alaturi de Polonia si Ungaria: Un obisnuit al declaratiilor ALARMISTE!

Europarlamentarul ALDE Renate Weber reactioneaza dupa ce comisarul european Gunther Oettinger a afirmat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia vor sa slabeasca sau chiar sa distruga proiectul. continuă pe B1

Comisarul european Gunther Oettinger: Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european

Gunther Oettinger, Comisarul european pentru Buget, a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, care s-ar afla in pericol de moarte, scrie Politico.

Comisarul european Gnther Oettinger: Romnia, Ungaria, Polonia si o parte din guvernul Italiei vor sa distruga proiectul european

Comisarul european pentru buget Gunther Oettinger a spus ca Romania, Ungaria, Polonia si o parte din guvernul Italiei vor sa slabeasca si sa distruga proiectul european, intr-un discurs in care a subliniat ca proiectul se afla in pericol mortal din cauza unor oponenti din afara si din interior, relateazaPolitico. eu.

Comisarul European pentru Buget, Gunther Oettinger: Polonia, Ungaria, Romania vor sa distruga proiectul european

Proiectul european este in pericol mortal din cauza oponentilor sai din interiorul si din exteriorul Uniunii Europene, afirma Comisarul European pentru Buget, Gunther Oettinger, relateaza Politico. Oettinger a.

Gunther Oettinger, despre slabirea proiectului european

Gunther Oettinger, Comisarul european pentru Buget, a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, care s-ar afla in pericol de moarte, conform Agerpres.

George Maior, replica dura dupa ce Dragnea a cerut revocarea sa din pozitia de ambasador in SUA: Va veni o vreme cand voi putea vorbi mai mult. Nu cred ca le va face placere unora

George Maior a replicat dur dupa ce Liviu Dragnea a anuntat la finalul Comitetului Executiv al PSD ca a cerut ministrului de Externe, Teodor Melescanu, sa demareze procedura de rechemare in tara a ambasadorului.

ştiri din Politica

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )