Libnet.ro
UNICEF

11:01

Romania, din nou impotriva UE: Guvernul trimite insarcinatul cu afaceri la receptia organizata de Israel cu ocazia mutarii ambasadei SUA la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
Romania, din nou impotriva UE: Guvernul trimite insarcinatul cu afaceri la receptia organizata de Israel cu ocazia mutarii ambasadei SUA la Ierusalim

Romania, Austria, Ungaria si Cehia sunt singurele patru tari din cele 28 de state membre UE care vor fi reprezentate la gala organizata duminica seara de Ministerul israelian de Externe, potrivit ziaruluiHaaretz. Toate celelalte 24 de state membre UE au refuzat sa fie reprezentate oficial la ceremonie. continuă pe Adevărul

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

America este respectata din nou

Donald Trump a afirmat, in timpului unui discurs tinut in Elkhart, Indiana, ca America este respectata din nou si a promis sa ajunga la pace cu Coreea de Nord, scrie The Independent.

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

Gyor, din nou regina Europei - Vardar a ratat incredibil la ultima faza din prelungiri (27-26)

Papp Laszlo Sportarena din Budapesta a gazduit o finala memorabila, Gyor si Vardar avand nevoie de prelungiri pentru a fi departajate. Unguroaicele s-au impus cu 27-26, Vardar ratand loviturile de departajare la ultima faza. Este al patrulea trofeu de Liga Campionilor la handbal feminin cucerit de Gyor, toate fiind obtinute cu Ambros Martin pe banca selectionerul nationalei Romaniei).

Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am gasit in timp ce

Recent, cantaretul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din randul clericilor, a fost surprins intr-o ipostaza uluitoare. Mai exact, in urma cu cateva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din.

Volkswagen are noi probleme. Peste 400.000 de masini, chemate din nou in service

Dupa scandalul motoarelor diesel, Volkswagen are noi probleme si va chema 410. 000 de masini in service, din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. Compania si-a sfatuit clientii sa nu.

Vestea trista care a ZGUDUIT Romania: din pacate, marele artist indragit de toti romanii A MURIT... Lumea artistica e devastata...

Lumea muzicala romaneasca e zguduita de o noua tragedie. Unul din membrii legendarei formatii Rosu si Negru, Paul Popi, a incetat joi din viata. Artistul s-a stins la doar 61 de ani, din cauza unor.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )