Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mihai Chirica, candidatul PNL pentru Primaria Iasi? Ludovic Orban: Vom vorbi dupa realizarea sondajului de opinie (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Chirica, candidatul PNL pentru Primaria Iasi? Ludovic Orban: Vom vorbi dupa realizarea sondajului de opinie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, cu ocazia participarii la Iasi la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor, ca PNL isi va desemna candidatul pentru Primaria Municipiului Iasi dupa ce va demara un. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Nu este exclus ca Mihai Chirica sa candideze din partea PNL la Primaria Iasi. Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu a exclus posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL Iasi.

Orban: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru presedintia Senatului

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca PNL o propune pe Alina Gorghiu sa preia presedintia Senatului in locul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta, candidatul pentru presedintia Senatului, votat si in biroul national, este Alina Gorghiu, a spus Ludovic Orban. Miercuri, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

Raluca Turcan nu poate sa infirme ca Rares Bogdan ar fi propunerea PNL pentru Primaria Capitalei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, ca nu poate sa infirme dar nici sa confirme faptul ca R.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

Cum a negociat Nicusor Dan cu PLUS sustinerea pentru Primaria Capitalei. Solutia-surpriza: alianta cu un partid facut pentru el

Sustinut de USR Bucuresti in cursa pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan a cautat si sprijin din partea PLUS, care merge insa pe mana lui Vlad Voiculescu, a carui candidatura a fost deja lansata vinerea trecuta.

Vlad Voiculescu intervine in disputa dintre Citu si Firea: E o campanie a PNL pentru locale. Nu sunt incantat ca face si alte lucruri decat sa guverneze

Candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a vorbit la Adevarul Live despre conflictul dintre ministrul Finantelor Florin Citu si primarul Bucurestiului Gabriela Firea, insistand pe ideea ca Executivul Orban ar trebui sa guverneze, nu sa-si faca campanie electorala pentru alegerile locale si anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )