Libnet.ro
UNICEF

12:45

Basescu: Brexit - Un vis urt, din care Marea Britanie s-a trezit

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Brexit - Un vis urt, din care Marea Britanie s-a trezit

In urma votului dat azi in Parlamentul de la Londra, Marea Britanie nu mai are conditiile politice si legale pentru a parasi Uniunea Europeana si a inceput batalia pentru ramanerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Uniunea Europeana, spune fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Basescu, reactie dupa votul de respingere a acordului privind Brexit: Este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu, afirma, dupa votul de respingere a acordului privind Brexit, ca este un vis urat din care Marea Britanie s-a trezit. Basescu sustine ca este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga si preconizeaza ca vor exista alegeri anticipate in Marea Britanie si un nou vot pentru Brexit.

Melescanu, convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic: Daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, s-a declarat convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic, marti seara. El a mai precizat ca, daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme.

Marea Britanie: Planificatori ai armatei, in ministere-cheie pentru a gestiona activitatea post-Brexit. Politia sfatuieste comerciantii sa intareasca securitatea

Peste 10 planificatori ai armatei au fost desfasurati de Ministerul Apararii din Marea Britanie MoD) in ministere-cheie din guvernul de la Londra in contextul in care Regatul Unit se pregateste pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie The Observer.

Marea Britanie lanseaza un grup de lucru pentru combaterea banilor murdari

Marea Britanie va colabora cu industria financiara pentru a diminua frauda, coruptia si banii murdari prin lansarea unui grup de lucru care va include personalitati bancare importante, a anuntat luni ministrul britanic de finante, citat de Reuters.

Uniunea Europeana someaza Marea Britanie sa isi clarifice intentiile privind Brexit. Juncker: UE nu va negocia alt acord

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a cerut Marii Britanii sa clarifice urgent intentiile privind procedura Brexit. Junckera semnalizat intr-un comunicat de presa ca executivul UE nu va.

Marea Britanie sufera efectele campaniei BREXIT de dezinformare profesionista

Referendumul care a decis in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana ajunge astazi sa-si provoace ultimele efecte. Indiferent de sensul votului din aceasta seara din Parlamentul britanic, el a produs deja efecte adverse enorme ce se vor prelungi la nivelul societatii si economiei unei tari confruntate, brusc, cu o realitate pentru care, de-abia acum, toata lumea recunoaste cu nevinovatie ca nu fusese deloc pregatita.

Marea Britanie, chinuita de efectele campaniei BREXIT de dezinformare profesionista

Referendumul care a decis in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana ajunge astazi sa-si provoace ultimele efecte. Indiferent de sensul votului din aceasta seara din Parlamentul britanic, el a produs deja efecte adverse enorme ce se vor prelungi la nivelul societatii si economiei unei tari confruntate, brusc, cu o realitate pentru care, de-abia acum, toata lumea recunoaste cu nevinovatie ca nu fusese deloc pregatita.

Reactii dupa votul Parlamentului britanic: Juncker: Regret votul. Marea Britanie trebuie sa-si clarifice urgent intentiile

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a scris pe Twitter ca regreta votul Parlamentului britanic prin care a respins acordul de Brexit si cere Marii Britanii sa-si clarifice cat mai repede intentiile rivind procedura de Brexit. Acelasi lucru il cere si Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, in timp ce Donald Tusk spera in ramanerea Marii Britanii in UE.

Parlamentul britanic se pronunta azi pe tema Acordului Brexit/ Acesta ar putea fi respins

Camera Comunelor se va pronunta marti pe tema Acordului Brexit, insa exista semnale clare ca acordul negociat de Guvernul Theresa May va fi respins de parlamentari, punand sub semnul intrebarii modul in care Marea Britanie va iesi din UE, ori chiar daca va mai parasi Blocul comunitar. Marea Britanie ar trebui sa iasa din Uniunea Europeana pe 29 martie, dar acest termen este considerat acum foarte improbabil din cauza opozitiei cu care se confrunta Guvernul britanic in Camera Comunelor, informeaza Mediafax.

Britanicii asteapta ingrijorati votul din Parlament pe tema Acordului Brexit. Ce se intampla daca va fi respins

Camera Comunelor se va pronunta marti pe tema Acordului Brexit, insa exista semnale clare ca acordul negociat de guvernul Theresa May va fi respins de parlamentari, punand sub semnul intrebarii modul in care Marea Britanie va iesi din UE, ori chiar daca va mai parasi Blocul comunitar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2613 seconds )