Libnet.ro
UNICEF

21:17

Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE

Comisarul european Corina Cretu, a declarat, in cadrul conferintei EuroImpact, faptul ca Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Corina Cretu, intalnire cu Dancila: De la aderarea la UE, Romania a avut alocate peste 45 de miliarde de euro pentru dezvoltare

De la aderarea la UE, in urma cu 10 ani,Romania a avut alocate peste 45 miliarde de euro de la UE, pentru propria dezvoltare, sustine comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu. Luni, Corina Cretu va avea o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

Corina Cretu: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana

Comisarul eurppean pentru Dezvoltare Regioanla, Corina Cretu, a criticat prezenta in Romania a unui limbaj antieuropean care e din ce in ce mai pregnant, aratand ca romanii nici nu ar trebui sa se.

Corina Cretu, exasperata de ritmul de melc in care Romania atrage fondurile UE: S-au pierdut 1,8 - 2 miliarde de euro intr-un domeniu sensibil (VIDEO)

Comisarul european pentru politica regionala,Corina Cretu,ataca din nou Guvernul PSD, dupa ce tara noastra a pierdut circa 2 miliarde de lei in domaneiul infrastructurii de.

Dragnea, dupa ce Ponta a spus ca s-ar bucura ca functia de premier sa fie ocupata de Corina Cretu: S-o puna el cnd o sa fie n PSD

Liviu Dragnea i-a recomandat lui Victor Ponta sa o puna el premier pe Corina Cretu cand va fi in PSD, dupa ce Ponta a declarat ca s-ar bucura daca actualul comisar european ar fi prim ministru de la 1 ianuarie 2018, cand Romania va prelua presedintia rotativa a Uniunii Europene.

Comisarul Corina Cretu acuza: Romania a pierdut intre 1,8 si 2 miliarde de euro pentru infrastructura de transport

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat luni, la Bucuresti, ca Romania a pierdut deja fonduri europene in valoare de aproape 2 miliarde de euro pe care le putea folosi in.

Corina Cretu:Accesarea fondurilor europene, o slabiciune pe care Romania a avut-o de la intrarea in Uniunea Europeana

Comisarul european Corina Cretu a declarat, luni, la Bucuresti, ca accesarea fondurilor europene este o slabiciune pe care Romania a avut-o inca de la intrarea in Uniunea Europeana, cand nu am fost pregatiti sa accesam o asemenea suma de bani. Aceasta a precizat ca din 2021 fiecare tara va fi obligata sa acorde direct cel putin 6% din alocatie regiunilor, oraselor, subliniind ca centralizarea excesiva dauneaza dezvoltarii.

Corina Cretu: Romania va beneficia de un buget cu 8% mai mare fata de cel actual

Romania va beneficia de un buget cu 8% mai mare fata de cel actual, conform propunerii Comisiei Europene, a declarat, luni, comisarul european Corina Cretu si a subliniat necesitatea unui acord pe cadrul financiar.

Conferinta EuroIMPACT. Poti pune ntrebari direct Comisarului European Corina Cretu. Luni 29 octombrie de la 10.00.

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, participa luni 29 octombrie, de la ora 10. 00 la conferinta interactiva pe teme europene EuroIMPACT, organizata la Bucuresti de Institutul European din Romania in parteneriat cu Hotnews. ro - StartupCafe. ro.

Viorica Dancila, dupa discutia cu comisarul european Corina Cretu: Au fost identificate solutii de realizare a trei spitale regionale

Prim-ministrul Viorica Dancila si comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, au discutat, luni, despre posibilitatile de finantare existente pentru construirea a trei spitale regionale si au.

Corina Cretu face, luni si marti, o vizita la Bucuresti

Comisarul Corina Cretu face, luni si marti, o vizita la Bucuresti, in cursul careia va avea convorbiri cu premierul Viorica Dancila si va discuta viitorul politicii europene de coeziune in cadrul a doua conferinte de anvergura. Corina Cretu va sustine si doua conferinte de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )