Libnet.ro
UNICEF

16:31

DAN BARNA: USR va ramane un partid pentru care valorile cuprinse in parteneriatul cu America sunt de neinlocuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: USR va ramane un partid pentru care valorile cuprinse in parteneriatul cu America sunt de neinlocuit

Uniunea Salvati Romania, in actiunea sa politica, va ramane intotdeauna un partid pentru care valorile cuprinse in parteneriatul cu America sunt de neinlocuit, afirma presedintele USR. continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA: USR va ramane un partid pentru care valorile cuprinse in parteneriatul cu America sunt de neinlocuit

Uniunea Salvati Romania, in actiunea sa politica, va ramane intotdeauna un partid pentru care valorile cuprinse in parteneriatul cu America sunt de neinlocuit, afirma presedintele USR.

Ludovic Orban ii raspunde lui Dan Barna la criticile despre relansarea economica: ii recomand sa citesca! Am muncit enorm!

Ludovic Orban i-a raspuns criticilor lui Dan Barna cu privire la programul de relansare economica. Premierul sustine ca liderul USR nu a citit programul si ii recomanda sa faca acest lucru.

India: Motivul pentru care o femeie care a acuzat ca a fost violata a fost numita necuviincioasa de catre judecator

Un judecator indian a sters comentariile dintr-un ordin judecatoresc care puneau la indoiala comportamentul unei femei care a acuzat ca a fost violata, dupa protestele cetatenilor si activistilor, relateaza BBC.

Motivul pentru care 50 Cent a ajuns la un pas de faliment. Ce avere are acum faimosul rapper american

Celebrul raper 50 Cent si-a declarat falimentul in instanta, dupa ce a fost obligat de judecatori la plata a 5 milioane de dolari pentru postarea pe internet a unui sex tape. Averea sa scazuse considerabil pana.

SUA: Vanzari record de arme in ultimele luni. Motivele pentru care americanii cumpara acum milioane de arme de foc

In Statele Unite, verificarile de cazier pentru achizitia sau posesia unei arme de foc au atins niveluri istorice, continuand trendul aparut anul acesta in contextul pandemiei, recesiunii economice, protestelor si apelurilor la reducerea finantarii politiei, transmite Associated Press.

Varsta de pensionare, redusa. Iata categoria de populatie pentru care se aplica!

O veste foarte buna pentru o categorie de populatie din Romania. Este vorba despre angajatii care lucreaza cu explozibili sau cu munitie: ei ar putea sa iasa la pensie mai devreme. Un proiect de Ordonanta de ur.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )