Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna a fost ales presedintele USR pentru un nou mandat, in urma unui vot controversat

B1 B1,
Dan Barna a fost ales presedintele USR pentru un nou mandat, in urma unui vot controversat

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania pentru un nou mandat. Scrutinul intern s-a desfasurat online in perioada 1-5 septembrie. Din totalul de 16. 751 de membri USR, au votat. continuă pe B1

Barna, ales presedintele USR pentru un nou mandat

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania USR) pentru un nou mandat, i.

Dan Barna a fost reales presedinte al USR

Dan Barna a fost ales presedintele USR pentru un nou mandat, prin vot electronic, arata o postare pe pagina de Facebook a partidului. in cadrul scrutinului on-line, desfasurat in perioada 1-5 septembrie, au votat 9. 314 membri ai formatiunii, iar Barna a obtinut 6. 097 din voturi, insemnand 65.

Dan Barna a fost ales presedinte al USR

In urma unui proces de vot marcat de mai multe controverse, Dan Barna a fost ales presedinte al USR, invingand-o astfel pe Cosette Chichirau, principala sa contracandidata.

Dan Barna a fost ales presedinte al USR pentru un nou mandat

Dan Barna a fost ales presedinte al USR pentru un nou mandat obtinand 65. 75% din voturi in cadrul scrutinului intern desfasurat online in perioada 1-5 septembrie.

Dan Barna a fost ales presedinte al USR

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania pentru un nou mandat. in cadrul scrutinului intern, care s-a desfasurat online in perioada 1-5 septembrie, au votat 9314 membri, iar Dan.

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania (USR)

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania USR) pentru un nou mandat, in cadrul scrutinului intern, desfasurat online in perioada 1-5 septembrie, votand 9. 314 membri, in urma caruia el a obtinut 6. 097 din voturi 65,75%).

CONTROVERSE dupa realegerea lui Dan Barna in fruntea USR: A fost votat de doar 36% din membrii formatiunii, desi oficial tot partidul il sustine in lupta pentru Cotroceni Probleme majore in organizarea alegerilor interne

EXCLUSIV ONLINE Dan Barna a fost ales presedinte al Uniunii Salvati Romania pentru un nou mandat, in urma unui scrutin intern marcat de controverse, care s-a desfasurat online, in perioada 1-5 septembrie, sub.

Update Scandal urias in USR in competitia pentru functia de Presedinte. Dan Barna ales Presedinte

Update Dan Barna a fost ales Presedinte USR, pe grupul intern USR se cere anularea alegerilor si re.

Dan Barna a cerut liderului USR Vrancea retragerea de pe lista USR la guvernare, dupa ce Cosmin Timofte a decis sa excluda din partid mai multi membri

Presedintele USR, Dan Barna, a cerut liderului filialei Vrancea a partidului, Cosmin Timofte, retragerea de pe lista USR la guvernare dupa ce Timofte a decis excluderea din partid a mai multor persoane. Indiferent de motivele temeinice sau nu avute in vedere pentru aceasta decizie, asumarea ei in campanie electorala ridica o problema principiala majora, sustine Barna.

Dan Barna i-a cerut liderul filialei de Vrancea retragerea de pe lista USR la guvernare. Un nou scandal in partid, in plina procedura de alegeri interne

Dan Barna, presedintele USR, i-a cerut lui Cosmin Timofte, liderul filialei de la Vrancea, retragerea de pe lista USR la guvernare, dupa ce acesta a decis sa excluda din partid mai multe persoane, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )