Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dancila, mesaj la preluarea presedintiei Uniunii Europene: Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios

Adevărul Adevărul,
Dancila, mesaj la preluarea presedintiei Uniunii Europene: Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios

Premierul Viorica Dancila afirma ca Uniunea Europeana poate progresa in spiritul ideilor fondatoare ale proiectului european doar mentinand coeziunea si depasind decalajele intre statele membre. Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios care lasa o baza solida pentru definirea urmatorului capitol al constructiei europene, spune ea. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila, despre preluarea presedintiei UE: Sa aratam bogatia culturala si intelectuala a Romniei

Viorica Dancila, mesaj la debutul presedintiei Romaniei la Consiliul UE :O misiune dificila. Va fi un moment de maxima vizibilitate la nivel institutional, politic si pentru intreaga societate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj cu ocazia preluarii oficiale de catre Romaniei a sefiei Consiliului Uniunii Europene. Sefa Guvernului isi exprima speranta ca tara noastra va avea un.

Analiza New York Times: Guvernul Romniei se pregateste sa preia conducerea Consiliului Uniunii Europene ntr-un moment n care se afla n coliziune cu liderii europeni

Guvernul Romaniei se pregateste sa preia conducerea Consiliului Uniunii Europene intr-un moment in care se afla in coliziune cu organizatia, scrie New York Times intr-o analiza privind preluarea presedintiei UE de catre tara noastra. Prestigioasa publicatie vorbeste despre modificarile care vizeaza justitia si care au fost puternic criticate la Bruxelles, despre euroscepticismul liderilor de la Bucuresti, dar si despre dosarele penale si condamnarea lui Liviu Dragnea si influenta pe care liderul PSD o are.

MAE a lansat site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, www. romania2019. eu. Pagina web este disponibila in limbile romana, engleza si franceza si contine informatii utile pentru jurnalisti, publicul larg si experti in domeniul afacerilor europene.

Corina Cretu: Romania trebuie sa foloseasca toate oportunitatile Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Comisarul european Corina Cretu indeamna Romania sa foloseasca toate oportunitatile Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, inclusiv in ceea ce priveste politica de coeziune pentru perioada 2021-2027. Corina Cretu precizeaza ca atat ea, cat si Comisia Europeana sunt gata sa sprijine cu tot ce pot autoritatile romane pentru a avea o Presedintie de succes.

ROMANIA2019.EU - Lansarea site-ului oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri, 28 decembrie 2018, site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care tara noastra il va prelua incepand cu 1 ianuarie.

MAE a lansat site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care tara noastra il va prelua incepand cu 1 ianuarie 2019, pentru o perioada de sase luni, potrivit Agerpres .

Corina Cretu: Romnia trebuie sa foloseasca toate oportunitatile presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu spune ca mandatul Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene vine intr-un moment plin de provocari, un motiv in plus sa fie folosite toate oportunitatile pentru a avansa in negocierea dosarelor prioritare. Dupa mai multe schimburi taioase de replici cu Guvernul, Corina Cretu lauda acum faptul ca politica de coeziune reprezinta o prioritate pentru Presedintia romana.

Romania preia, la 1 ianuarie 2019, presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene! Care sunt principalele teme?

1 ianuarie 2019!!! Romania preia, pentru sase luni, responsabilitatea presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Asadar, dupa testul de maturitate istorica - Centenarul Marii Uniri, urmeaza testul maturitatii europene! Cum se va achita Romania de.

Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, spune ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Daul a transmis un mesaj in care anunta ca Romania preia astazi presedintia UE, fara a face vreo referire la Guvern, cel care va gestiona acest mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )