Libnet.ro
UNICEF

09:00

EUGEN TOMAC: Avem cea mai mare rata a inflatiei din UE si in august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Avem cea mai mare rata a inflatiei din UE si in august

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca tara noastra are si in luna august cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, de peste 4%, si ca este a opta luna cand ne aflam in fruntea Europei la aceasta statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac (PMP) prezinta datele EUROSTAT despre performanta Guvernului: Avem cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezinta, miercuri, datele Eurostat cu privire la performanta Guvernului Dancila. Datele arata ca avem cea mai mare inflatie din UE desi premierul Viorica Dancila si.

Romania este din nou campioana la scumpiri. Cea mai mare inflatie din UE, pentru a opta luna la rand

Romania a avut din nou cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand pentru a opta luna la rand din acest an cea mai mare rata a inflatiei dintre statele membre, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, pregateste cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records.

Schimbarile climatice: Cea mai mare greva globala.

Tineri din toata lumea vor participa la cea mai mare greva globala in ceea ce priveste clima, ne spu.

Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, expusa la Bucuresti

Lucrarea Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, va fi expusa la Bucuresti, pe 2.

Cea mai mare stea neutronica descoperita pana acum forteaza limitele fizicii. Aceasta are un diametru de 24 km si o masa de 333.000 de ori mai mare decat cea a Pamantului

Astronomii au detectat cea mai masiva stea neutronica descoperita vreodata, una care aproape ca nu ar trebui sa existe, noteaza CNN. Stelele neutronice, ramasite aparute dupa supernove, sunt cele mai mici stele din Univers, ele avand dimensiuni comparabile cu cele ale unui oras mare.

Romania a avut (iar) cea mai mare inflatie din UE. Ce inseamna asta?

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1% in august si de 1,4% in UE. Romania inflatie de 4,1%) si Ungaria 3,2%) au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. Unele tari se chinuie sa faca inflatie, in vreme ce altele nu mai stiu cum s-o coboare. Acest 4,1% e mult sau e putin? Dar ce e la urma urmei inflatia? Discutiile abia de aici ar trebui sa porneasca. Si iata de ce.

Romania a avut in iulie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 39,5% in iulie 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, fiind cel mai semnificativ avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres.

IN IULIE: Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Lucrarile de constructii din tara noastra au inregistrat o crestere de 39,5%, in iulie 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, fiind cel mai semnificativ avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cea mai mare schimbare pentru banci e activa. Cum esti afectat ca roman?

Din 14 septembrie, in Romania platile cu cardul devin mai lente si, vestea mai buna, bancile nu mai au monopol pe banii tai. O schimbare la nivel european a adus aceste schimbari si, daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )