Libnet.ro
UNICEF

10:15

Eugen Tomac, catre opozitie: Sa oprim experimentele PSD!

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac, catre opozitie: Sa oprim experimentele PSD!

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune ca toate eforturile de ani de zile pentru integrarea in Uniunea Europeana par sa fie anulate prin masurile iresponsabile ale unei guvernari venale, iar catastrofa PSD s-a extins chiar in propriul partid, unde orice voce exprimata pe contrasens este eliminata din start. continuă pe Hotnews

Sa oprim experimentele PSD! Liderul PMP, Eugen Tomac, face apel la opozitie: inca mai putem salva Romania!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel catre colegii din opozitie pentru a face front comun impotriva experimentelor PSD. Tomac spune ca toate eforturile de ani de zile pentru integrarea in Uniunea.

VIDEO Dupa dezvaluirile anuntate de Rise Project, Eugen Tomac a venit n Parlament cu o valiza pentru Dragnea. n valiza e motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a venit luni, in Parlament, cu o valiza pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project care au intrat in posesia mai multor documente care vizeaza afacerile Tel Drum.

Eugen Tomac conduce delegatia PMP la congresul PPE de la Helsinki

O delegatie a PMP, condusa de presedintele partidului, Eugen Tomac, va participa la congresul anual al Partidului Popular European, care se va desfasura in perioada 7-8 noiembrie la Helsinki, in Finlanda. in.

Surpriza pentru Dragnea! Eugen Tomac a venit in Parlament cu o... valiza: Avem textul motiunii de cenzura! (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a venit in Parlament cu o valiza pentru Liviu Dragnea, aluzie la dezvaluirile RISE Project despre compania Tel Drum. A aparut o noua valiza. De data aceasta, in Parlament.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )