Libnet.ro
UNICEF

16:15

Kelemen Hunor, de partea Opozitiei: Este prima data din 2017 cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, de partea Opozitiei: Este prima data din 2017 cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri ca, inca din luna mai, inainte de alegerile europarlamentare, Uniunea a luat decizia ca nu va mai sustine guvernul PSD-ALDE, iar astazi este prima data din 2017 cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor: E prima data din 2017 cand o motiune de cenzura poate sa treaca fara probleme. Orice pierdere de vreme, pe tot felul de pretexte, va lasa senzatia ca opozitia nu vrea preluarea guvernarii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca este prima data, din 2017, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului poate sa treaca fara nicio problema, iar cei care au anuntat-o, respectiv liberalii, au pierdut deja o saptamana si pierd vremea in continuare, invocand tot felul de argumente sau pretexte. Kelemen a afirmat ca astfel este lasata senzatia ca nu se doreste preluarea guvernarii de catre opozitie.

KELEMEN HUNOR: Am luat decizia ca nu vom mai sustine guvernul PSD-ALDE

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca, inca din luna mai, inainte de alegerile europarlamentare, Uniunea a luat decizia ca nu va mai sustine guvernul PSD-ALDE, iar astazi este prima data, din 2017, cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema.

Kelemen Hunor (UDMR): Votam motiunea de cenzura. Daca nu e depusa repede, s-ar putea sa existe o reorientare. Asa e in politica romaneasca de 30 de ani (VIDEO)

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a explicat ca este pentru prima oara, din 2017 si pana acum, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului PSD poate sa treaca, mentionand ca un astfel de demers va avea.

Biro Rozalia ( UDMR), despre candidatura lui Kelemen Hunor: E dorinta comunitatii maghiare

Candidatura liderului UDMR Kelemen Hunor la alegerile prezidentiale din noiembrie este bazata pe dor.

Kelemen Hunor: Daca mai pierd o saptamana, cei care au anuntat motiunea ar putea sa aiba o surpriza

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca UDMR va sustine o motiune de cenzura, dar a apreciat totodata ca o amanare a depunerii acesteia ar putea determina o reorientare a fortelor pro si.

Kelemen Hunor: Urmatorul presedinte va trebui sa devina un lider in Balcani

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, desemnat, vineri, de Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) can.

DUPA CE CHINA A REDUS SUBVENTIILE Vanzarile de automobile electrice au scazut in iulie pentru prima data

Vanzarile globale de automobile electrice au scazut pentru prima data in istorie in luna iulie a acestui an, dupa ce China a redus subventiile acordate pentru achizitionarea de automobile electrice, o dovada a influentei pe care o are sprijinul Guvernului asupra pietei automobilelor electrice, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Incredibil cum reactioneaza o pisica atunci cand isi aude stapana cantand! Prima data nu mi-a venit sa cred. Mi-a placut sa cant toata viata mea

O tanara a observat capropria-i pisica se comporta extrem de ciudat de fiecare data cand incepe sa cante, semn ca patrupedului nu prea-i place sa o asculte. Prima data nu mi-a venit sa.

A dat bacalaureatul pentru prima data la 51 de ani si a obtinut 9.10

Si-a dorit foarte mult sa dea bacalaureatul si nu a tinut niciun moment cont de varsta. Carmen are 51 de ani si s-a intors de curand din Grecia unde a trait multi ani, potrivit Digi 24. S-a inscris la bacalaureat si a trecut cu media 9.

PREMIERA DIGITALA: Romania, prima tara din Europa de Est unde s-a lansat platforma de comert agricol Commoditrader

Producatorii si comerciantii romani din sectorul agricol au la dispozitie, incepand de miercuri, platforma digitala Commoditrader, care le permite sa comercializeze si sa administreze digital transportul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )