Libnet.ro
UNICEF

19:15

KELEMEN HUNOR: Trebuie rezolvata foarte repede aceasta criza politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Trebuie rezolvata foarte repede aceasta criza politica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor: Trebuie rezolvata foarte repede aceasta criza politica. UDMR va vota o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea Democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie, transmite Agerpres.

UDMR ar vrea ca motiunea de cenzura sa fie depusa saptamana aceasta. Kelemen Hunor: Altfel, criza se va adanci. Daca va exista, o vom vota

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede, reamintind ca formatiunea sa va vota o eventuala motiune de cenzura, potrivit.

Kelemen Hunor: Vom vota o eventuala motiune de cenzura depusa de Opozitie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca actuala criza politica trebuie rezolvata foarte repede si ca Uniunea democrata Maghiara din Romania va vota o eventuala motiune de cenzura depusa.

Kelemen Hunor (UDMR): Votam motiunea de cenzura. Daca nu e depusa repede, s-ar putea sa existe o reorientare. Asa e in politica romaneasca de 30 de ani (VIDEO)

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a explicat ca este pentru prima oara, din 2017 si pana acum, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului PSD poate sa treaca, mentionand ca un astfel de demers va avea.

Kelemen Hunor, despre candidatura sa la prezidentiale: Trebuie sa incercati si cu un maghiar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, le-a transmis romanilorca trebuie sa incerce sa aleaga si un sef al statului de etnie maghiara la alegeri le prezidentiale din noiembrie. in primul rand voi.

Kelemen Hunor: Romanii ar trebui sa aleaga si un presedinte de etnie maghiara

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca una dintre provocarile campaniei prezidentiale este ca mesajul sau sa ajunga si la romani si le-a transmis acestora ca trebuie sa incerce sa.

KELEMEN HUNOR: Am luat decizia ca nu vom mai sustine guvernul PSD-ALDE

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca, inca din luna mai, inainte de alegerile europarlamentare, Uniunea a luat decizia ca nu va mai sustine guvernul PSD-ALDE, iar astazi este prima data, din 2017, cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema.

Kelemen Hunor, greu de convins

Kelemen Hunor, liderul UDMR, la masa negocierilor cu Viorica Dancila.

Kelemen Hunor, de partea Opozitiei: Este prima data din 2017 cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri ca, inca din luna mai, inainte de alegerile europarlamentare, Uniunea a luat decizia ca nu va mai sustine guvernul PSD-ALDE, iar astazi este prima data din 2017 cand motiunea de cenzura poate sa treaca fara nicio problema.

Kelemen Hunor: E prima data din 2017 cand o motiune de cenzura poate sa treaca fara probleme. Orice pierdere de vreme, pe tot felul de pretexte, va lasa senzatia ca opozitia nu vrea preluarea guvernarii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca este prima data, din 2017, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului poate sa treaca fara nicio problema, iar cei care au anuntat-o, respectiv liberalii, au pierdut deja o saptamana si pierd vremea in continuare, invocand tot felul de argumente sau pretexte. Kelemen a afirmat ca astfel este lasata senzatia ca nu se doreste preluarea guvernarii de catre opozitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )