Libnet.ro
UNICEF

19:46

Klaus Iohannis, despre Brexit: Am purtat discutii bilaterale cu May pentru a obtine un bill bun pentru cetatenii romani

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, despre Brexit: Am purtat discutii bilaterale cu May pentru a obtine un bill bun pentru cetatenii romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri dimineata, inainte de reuniunea Consiliului European la Bruxelles, ca in ambele variante ale iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, cu sau fara acord, drepturile romanilor sunt foarte bine asigurate. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, despre Brexit: Mingea este clar in curtea britanicilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, iar mingea este in curtea britanicilor, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cetatenii romani sunt prima preocupare pe care o avem(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, la Bruxelles, despre variantele posibile in acest moment in privinta iesirii Marii Britanii din Uniunea Eruopeana. Seful statului a dat asigurari ca situatia.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE: Ne-am relaxat prea repede sau am crezut ca politica nu ne priveste

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi, la o intalnire cu publicul in cadrul Festivalului International de Documentar si Drepturile Omului One World Romania, despre ce semnificatie are pentru el anul 1989 si cum vede ultimii 30 de ani in Romania.

Klaus Iohannis, declaratie despre Brexit: Drepturile cetatenilor romani vor fi bine asigurate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre negocierile pe care le-a avut Uniunea Europeana cu Marea Britanie, cu privire la Brexit. Presedintele da asigurari cetatenilor romani ca drepturile lor vor fi bine.

Noi detalii despre Brexit: de ce regreta Theresa May situatia actuala si care este solutia

Brexit ar fi trebuit sa se finalizeze inainte de finele acestei luni, dar toate intelegerile propuse de Theresa May au fost refuzate de parlament. Ce urmeaza in continuare? Problema Brexit se acutizeaza cu cat ne apropiem mai mult de data de 29 martie, cand intregul proces ar trebui sa se finalizeze. Cu sau fara o [] .

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

Prezent la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a anuntat ca in urma discutiile dinre sefii de stat sunt trei variante pentru Brexit: cea din 22 mai, inainte de alegerile.

Klaus Iohannis: Mingea este clar in curtea britanicilor, nu e la noi / Un Brexit ordonat, teoretic posibil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca europenii isi doresc un acord si o retragere ordonata, dar a avertizat ca acum mingea este clar in curtea britanicilor.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )