Libnet.ro
UNICEF

00:06

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis si Orban, mesaje de Ziua NATO: Alianta a luat masuri rapide si hotarate pentru limitarea raspandirii virusului

Presedintele Klaus IOhannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei NATO in Romania. Seful statului preciaza efoturile pe care Alianta le-a depus pentru limitarea pandemiei. Klaus IOhannis afirma ca este nevoie ca NATO sapoata concentra si asupra celorlalte amenintari si provocari dinamice sau latente. Si premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj.

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Klaus Iohannis: Criza profunda provocata de pandemia cu noul coronavirus va fi un test de anduranta pentru NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica, de Ziua NATO, ca pentru Alianta Nord Altlantica aceasta criza provocata de pandemia de COVID-19 resprezinta un test de anduranta, iar NATO va trebui sa dea.

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Klaus Iohannis catre Diaspora: Dragii mei, nu veniti anul acesta acasa, de sarbatori! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa .

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Italiei in contextul crizei de coronavirus.Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a sunat astazi pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei epidemiologice generata de COVID-19. Conform Administratiei prezidentiale, Iohannis a afirmat ca tara noastra este alaturi de eforturile autoritatilor italiene. Totodata, in semn de solidaritate, in aceasta seara, de la ora 20. 00, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian.

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Germaniei, pe tema coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o convorbire cu presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, pe tema coronavirus, cei doi sefi de stat transmitand reciproc condoleante familiilor indurerate pentru pierderile suferite.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )