Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban: PSD sa se trezeasca macar in ceasul al 12-lea. PNL cere asistenta juridica din partea Comisiei de la Venetia (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: PSD sa se trezeasca macar in ceasul al 12-lea. PNL cere asistenta juridica din partea Comisiei de la Venetia (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, atrage inca o data atentia ca Guvernul PSD-ALDE are derapaje care ne-ar putea arunca in afara conditiilor impuse de uniunea Europeana. Macar in ceasul al 12-lea, liderii. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre criticile lui Dacian Ciolos: Cine ataca PNL face un urias serviciu PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat pentru Mediafax, in legatura cu afirmatiile lui Dacian Ciolos, ca cine critica PNL face un urias serviciu PSD. Fostul premier tehnocrat a spus ca PNL refuza sa se reformeze si sa se alature MRi intr-un proiect de schimbare a societatii romanesti.

UPDATE Iulian Dumitrescu a demisionat din functia de lider al senatorilor PNL, dupa o discutie cu Ludovic Orban. Va fi nlocuit cu Florin Ctu - surse

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu si-a anuntat demisia din functia de lider al grupului senatorilor liberali in sedinta Biroului Executiv al PNL de PNL, au precizat surse politice pentru HotNews. ro, dupa o discutie avuta inaintea sedintei cu Ludovic Orban. Locul sau va fi luat de senatorul Florin Citu, la propunerea lui Orban. UPDATE Dupa sedinta, Orban a exclus ideea ca decizia lui Iulian Dumitrescu de a se retrage din functia de lider al senatorilor PNL ar fi putut avea loc ca urmare a unor acuzatii privind un blat cu PSD.

Ludovic Orban demasca colaborarea lui Dacian Ciolos cu PSD: Trage cu pistol din spate in noi ca sa aduca un serviciu puterii. Nu ataca PSD pentru ca a trait foarte bine in guvernarea lor (VIDEO)

Ludovic Orban a demascat in emisiunea Controverse de pe B1TV jocurile pe care le face Dacian Ciolos prin atacurile repetate la adresa PNL. Presedintele liberalilor a aratat cum fostul premier, in loc sa faca.

Iulian Dumitrescu a demisionat din functia de lider al senatorilor PNL, dupa o discutie cu Ludovic Orban. Va fi nlocuit cu Florin Ctu - surse

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu si-a anuntat demisia din functia de lider al grupului sentorilor liberali in sedinta Biroului Executiv al PNL de PNL, au precizat surse politice pentru HotNews. ro, dupa o discutie avuta inaintea sedintei cu Ludovic Orban. Locul sau va fi luat de senatorul Florin Citu, la propunerea lui Orban.

Ludovic Orban: 30 de liberali vor fi prezenti la Congresul PPE de la Helsinki

O delegatie formata din 30 de liberali va fi prezenta intre 6 si 8 noiembrie la Congresul PPE, de la Helsinki, unde va fi votat candidatul pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, a anuntat Ludovic Orban. PNL il va sustine pe Manfred Weber, actualul lider al grupului PPE din Parlamentul European.

Ludovic Orban, dupa circul facut de Dragnea in Parlament: Probabil a adus aceleasi gogosi pe care le-a vandut in campania din 2016

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat in termeni duri iesirea pe care a avut-o Liviu Dragnea in Parlament drept reactie la dezvaluirile RISE Project. Pentru a ironiza anuntul jurnalistilor RISE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )