Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban: Romania poate deconta de la UE cheltuieli de 650 de milioane de euro, in contextul epidemiei de coronavirus

B1 B1,
Ludovic Orban: Romania poate deconta de la UE cheltuieli de 650 de milioane de euro, in contextul epidemiei de coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Romania poate deconta de la Uniunea Europeana cheltuieli de 350 de milioane de euro pentru masurile luate in lupta cu epidemia de coronavirus, dar si alte 300 de. continuă pe B1

A fost contestata licitatia in cazul mastilor pentru persoanele vulnerabile. Ludovic Orban: Unii baga bete in roate

Licitatia organizata de Ministerul Sanatatii in valoare de 73,6 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia de 115 milioane de masti destinate persoanelor vulnerabile a fost contestata. Premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat.

Ludovic Orban: Daca nu luam masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca exista o atitudine de relaxare si de neglijare a pericolului reprezentat de pandemie, aceasta fiind generata, in mare parte, de luari de pozitii din partea unor lideri politici iresponsabili, care au indemnat oamenii sa nu respecte regulile, mentionand totodata ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era la patrat.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca nu luam masura izolarii si carantinarii, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban avertizeaza ca Romania ar fi putut ajunge Italia la patrat in ceea ce priveste infectiile cu noul coronavirus daca nu ar fi fost impuse masuri de izolare sau carantina.

Ludovic Orban, declaratie surprinzatoare: Romania era Italia la patrat daca nu luam masura izolarii si carantinarii

Ludovic Orban sustine vehement ca Romania ar fi ajuns Italia la patrat daca autoritatile nu ar fi impus masuri de izolare si carantinare. Premierul a adaugat ca in acest context ca nu intelege decizia CCR, asa cum nu a fost corecta nici decizia CCR privind amenzile.

Ludovic Orban: Am gasit proiecte intr-o stare revoltatoare, miliarde de euro pe care trebuia sa le absorbim de 4 ani. Cautam solutii (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania a avut in ultimii ani la dispozitie miliarde de euro pentru diverse proiecte, dar nu le-a folosit din cauza birocratiei nesfarsite si a dezinteresului. Ac.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

LUDOVIC ORBAN: Saptamana viitoare vom adopta OUG care sa reglementeze procedurile de achizitii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi adoptata o ordonanta de urgenta referitoare la procedurile de achizitii.

LUDOVIC ORBAN: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut si ca autoritatile nu mai pot tolera ca procedurile de achizitie sa dureze ani de zile pana la desemnarea castigatorului.

Ludovic Orban, pe santierul drumului expres Craiova - Pitesti: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si ministrul Economiei, Virgil Popescu, au vizitat, marti, santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Orban a sustinut ca proiectul privind acest.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )