Libnet.ro
UNICEF

23:16

Marcel Ciolacu: PNL a dus Romania pe locul 2 in UE la cresterea preturilor alimentelor

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: PNL a dus Romania pe locul 2 in UE la cresterea preturilor alimentelor

Marcel Ciolacu sustine ca ar fi crescut cu 6,7% preturile bunurilor alimentare, in timpul guvernarii PNL. Romania este pe locul doi in Uniunea Europeana, la acest capitol. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: PNL-ul sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca Partidul National Liberal trebuie sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice si impreuna sa decida care este data alegerilor locale.

Marcel Ciolacu: Record istoric! 1 miliard de euro pierderi estimate doar in acest an. Guvernul Orban ne-a intors cu 2 ani in urma

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o retea sociala in care acuza guvernul PNL ca a intors Romania in timp cu doi ani si jumatate.

Marcel Ciolacu: Avem tabloul complet al guvernarii: PNL = FALIMENT!

Marcel Ciolacu spune ca Guvernul PNL a prabusit nivelul de trai al romanilor si ca ne aduce in pragul falimentului.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea mandatelor alesilor locali: Jocul pe sub masa si aranjamentele PNL au luat sfarsit

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a facut apel la parlamentarii tuturor formatiunilor politice pentru a vota legea privind prelungirea mandatelor alesilor locali, precum si data viitoarelor alegeri. Mandatele primarilor expira pe 21 iunie.

Marcel Ciolacu acuza PNL ca vrea sa instraineze CEC-ul: Acum vor sa vanda si companiile romanesti, ultima avutie a statului

Liderul PSD Marcel Ciolacu a dezvaluit ca partidul liberal intentioneaza sa vanda CEC, Hidroelectrica si Nuclearelectrica. El spune ca partidul sau se va opune cu fermitate acestor decizii si ca deja a propus o lege in Parlament.

Ciolacu: PNL-ul sa vina la masa negocierilor si sa decidem data cea mai buna a alegerilor locale, care nu pune sub nicio forma in pericol viata romanilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca Partidul National Liberal trebuie sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice si impreuna sa decida care este data alegerilor locale. El a precizat ca in alegerea acestei date trebuie sa se tina cont sa nu fie pusa in pericol viata romanilor, din cauza pandemiei.

MARCEL CIOLACU: Sa onoram cu demnitate Centenarul de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca seful statului, Klaus Iohannis, nu a avut mandria nationala de a promulga legea consacrata Centenarul de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon.

De Ziua Copiilor, Marcel Ciolacu cere dublarea alocatiilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa un mesaj adresat tuturor copiilor pe care ii numeste supereroii zilelor de maine. La final, Ciolacu a adresat un indemn pentru ministri carora le cere sa respecte legea si sa dubleze alocatiile.

Marcel Ciolacu: in acest moment, Gabriela Firea este cel mai bun candidat PSD la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca, in acest moment, Gabriela F.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )