Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tariceanu: Romania nu este in situatia iesirii din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Romania nu este in situatia iesirii din Uniunea Europeana

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca Romania nu este in situatia iesirii din Uniunea Europeana nici ca urmare a unor solicitari din partea unor politicieni europeni si nici din. continuă pe Antena3

Romania amendata de Uniunea Europeana este o premiera rusinoasa

Cu scurt timp inainte sa preia, prin rotatie, presedinitia Consiliului Uniunii Europene, Romania va intra in analele istoriei ca fiind prima tara amendata de catre UE intr-un astfel de set de circumstante. Au existat de cateva luni speculatii pe marginea unei amenzi din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Nu doar ca s-au dovedit [] .

Orban: Daca nu ne asezam la masa si daca nu generam niste propuneri serioase de modificare a legilor Justitiei, o sa intram in coliziune cu Uniunea Europeana

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca, daca parlamentarii nu se aseaza la masa si nu genereaza propuneri de modificare a legilor Justitiei, daca nu sunt respectate recomandarile Comisiei de la Venetia, atunci Romania o sa intre in coliziune cu Uniunea Europeana, precizand ca exista riscul unei rezolutii impotriva tarii noastre privind suspendate fondurile europene.

Italia se asteapta ca Uniunea Europeana sa respinga marti proiectul sau de buget

Guvernul italian se asteapta ca Uniunea Europeana sa ia marti decizia fara precedent de a-i respinge bugetul, pentru a-l modifica astfel incat sa prevada un deficit bugetar mai mic, potrivit unei surse din Executivul de la Roma, transmite Reuters.

Informatii-bomba din culisele dezbaterii din Parlamentul European. Ce sfori se trag impotriva Romaniei in Uniunea Europeana

Marti, Romania a fost din nou subiect de dezbatere in Parlamentul European. Ceea ce trebuia sa fie o discutie despre starea si viitorul Europei, aproape ca s-a transformat in una despre lupta.

Un nou conflict in Uniunea Europeana: Bruxellesul ar fi respins bugetul Italiei pe 2019 si ameninta cu sanctiuni financiare

Comisia Europeana ar fi respins, marti, proiectul de buget al Italiei pe 2019, conform unor surse de la Bruxelles citate de AFP. Aceasta este o decizie in premiera in istoria Uniunii Europene si risca sa.

Salvini, la Bucuresti: Uniunea Europeana nu poate interveni asupra tarii mele cu amenintari

Vicepremierul italian a subliniat ca executivul de la Roma nu va scoate nici un euro din proiectul de bugetul prezentat Comisiei European, si ca singurul care are dreptul sa faca asemenea modificari este legislativul italian.

Tariceanu: Romania trebuie sa arate intreaga disponibilitate de a lucra cu Comisia de la Venetia. Ce lauda liderul ALDE din recomandarile forului european

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a subliniat, marti seara, ca Romania trebuie sa isi arate toata disponibilitatea de lucra cu Comisia de la Venetia privind modificarile pe care le face in.

Tariceanu lauda discursul lui Iohannis din Parlamentul European: Liderul ALDE se declara in favoarea unui pact cu presedintele pe justitie

Calin Popescu Tariceanu a salutat, marti seara, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat in discursul sustinut in Parlamentul European ca probleme interne ale Romaniei sunt un subiect care nu trebuie s.

Klaus Iohannis: Romania, o tara profund atasata proiectului european. Europa este Romania si Romania este Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, marti, in discursul sau despre viitorul Uniunii Europene, ca Romania este o tara profund atasata proiectului european. in urma cu 11 ani, cand.

Europa este Romania si Romania este Europa

ACTUALIZARE: Iohannis: Romania e un stat de drept, e un stat democratic, in Romania exista o dezbatere politica si o democratie foarte vie . Europa este Romania si Romania este Europa. ------ * ACTUALIZARE: Iohannis isi continua discursul in plenul PE: UE trebuie sa ramana un spatiu de libera circulatie. Pentru Romania aderarea la zona euro si la spatiul Schengen reprezinta un obiectiv important. ------ * ACTUALIZARE: Iohannis, in plenul PE: Pledez ferm pentru unitate, coeziune, solidaritate. Cheia centrala trebuie sa ramana unitatea. ------ * ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis, primit la Parlamentul European Presedintele Klaus Iohannis a fost primit astazi, la sediul PE, de presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani. ------- Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, in plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, in cadrul careia va sustine o alocutiune privind viziunea Romaniei in legatura cu acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )