Libnet.ro
UNICEF

01:05

THEODOR PALEOLOGU: Sunt mandru ca presedintele meu e cel mai inalt in pozele de grup, dar regret ca nu se implica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THEODOR PALEOLOGU: Sunt mandru ca presedintele meu e cel mai inalt in pozele de grup, dar regret ca nu se implica

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, la Timisoara, ca unul dintre obiectivele sale pe plan extern este intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si ca presedintele Romaniei trebuie sa se implice in rezolvarea crizelor din Uniunea Europeana si nu doar sa figureze in pozele de grup. continuă pe Ziarul Bursa

Paleologu: Sunt mandru ca presedintele meu e cel mai inalt in pozele de grup, dar regret ca nu se implica. Eu nu voi fi un presedinte inalt

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, la Timisoara, ca unul dintre obiectivele sale pe plan extern este intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si ca presedintele Romaniei trebuie sa se implice in rezolvarea crizelor din Uniunea Europeana si nu doar sa figureze in pozele de grup. Paleologu a remarcat ca actualul presedinte al Romaniei este cel mai inalt in aceste fotografii de grup.

Eugen Tomac: Theodor Paleologu va fi si presedintele tuturor moldovenilor. Este un om politic caruia nu ai ce-i reprosa (VIDEO)

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri ca Theodor Paleologu, candidatul sustinut de formatiunea politica in alegerile prezidentiale, va fi si presedintele tuturor moldovenilor, unirea Republicii Moldova cu.

Theodor Paleologu: PSD trebuie tinut in carantina, eu propun un pact anti-PSD ca un cordon sanitar

Candidatul PMP in alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a afirmat, intr-un interviu pentru News. ro, ca PSD trebuie tinut in carantina dupa tot raul pe care l-a facut in ultimii trei ani mai ales si ca, de aceea, el propune un cordon sanitar, un pact anti-PSD. Paleologu vorbeste despre articolul din Legea partidelor politice referitor la desfiintarea unui partid politic si sustine ca aceasta prevedere se aplica deja PSD.

THEODOR PALEOLOGU: indraznesc sa sper ca Mihai si Luiza Sora vor vota pentru mine

Candidatul PMP la Presedintie Theodor Paleologu afirma ca filosoful Mihai Sora si sotia acestuia au semnat pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, exprimandu-si speranta ca acestia vorsi vota pentru el la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Theodor Paleologu (PMP) dezminte un mit celebru: Dancila este ultraconflictuala. PSD s-a discreditat

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a declarat sambata, la Timisoara, ca Viorica Dancila este o persoana ultraconflictuala, facand referire la celebra fraza prin care Liviu Dragnea.

Theodor Paleologu: Uitati-va la Ionel Bratianu si Viorica Dancila. Cum de am ajuns in halul asta? Incompetenta a fost practica generala in ultimii ani (VIDEO)

Theodor Paleologu si-a prezentat vineri, la Iasi, candidatura la alegerile prezidentiale. Prezent pe scena Teatrului National din Iasi, acolo unde a fost organizat evenimentul, candidatul PMP la scrutinul.

Theodor Paleologu afirma ca Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii sale la presedintie

Candidatul PMP la Presedintie Theodor Paleologu afirma ca filosoful Mihai Sora si sotia acestuia au semnat pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, exprimandu-si speranta ca acestia vorsi vota pentru el la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Mihai Sora a semnat pentru sustinerea lui Theodor Paleologu la prezidentiale. Candidatul PMP: Sper ca va si vota pentru mine

Filosoful Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Theodor Paleologu la alegerile prezidentiale. Candidatul PMP a publicat pe Facebook o imagine din momentul in care Mihai Sora si sotia sa.

Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura lui Dan Barna

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a semnat pentru candidatura liderului USR Dan Barna la Presedintie si spune ca ar fi bine sa fie un tur doi intre ei doi.

Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura la prezidentiale a lui Dan Barna: El semneaza pentru mine? il lasa consilierii?

Theodor Paleologu, desemnat candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat pe Facebook ca a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Dan Barna, la alegerile din noiembrie 2019. Acesta a adresat si o intrebare: daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )