Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de premierul Viorica Dancila in urma cu putin timp

Proiectul descentralizarii nu trebuie abandonat, acesta fiind unul dintre mesajele transmise de premierul Viorica Dancila in cadrul reuniunii Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, care a avut loc. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre.

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne, transmite news. ro.

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Viorica Dancila: Am primit toata sustinerea de la varful Bruxellesului

Premierul Viorica Dancila a declarat la Romania TV ca a fost sustinuta si incurajata de liderii importanti de la Bruxelles si ca se bucura de tot sprijinul lor. Dancila da vina pe greaua mostenire in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene, sustine insa ca stam mai bine decat tari precum Germania si da garantii ca pana in 2023 vom avea 100% absorbtie de fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )