Libnet.ro
UNICEF

21:30

Calin Popescu Tariceanu a discutat cu ambasadorii UE despre Codul Penal. Ce le-a spus presedintele Senatului oficialilor europeni

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu a discutat cu ambasadorii UE despre Codul Penal. Ce le-a spus presedintele Senatului oficialilor europeni

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu s-a intalnit joi cu sefii misiunilor diplomatice ale statelor membre ale Uniunii Europene. intalnirea a avut loc in contextul modificarilor la Codul Penal adoptate de Parlament, dar si dupa ce 12 state partenere au avertizat Romania sa evite schimbarile legislative care ar slabi statul de drept sau lupta impotriva infractionalitatii si coruptiei. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu a discutat cu ambasadorii UE despre Codul Penal. Ce le-a spus presedintele Senatului oficialilor UE

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu s-a intalnit joi cu sefii misiunilor diplomatice ale statelor membre ale Uniunii Europene. intalnirea a avut loc in contextul modificarilor la Codul Penal adoptate de Parlament, dar si dupa ce 12 state partenere au avertizat Romania sa evite schimbarile legislative care ar slabi statul de drept sau lupta impotriva infractionalitatii si coruptiei.

Tariceanu: Modificarile la Codul Penal vizeaza preponderent stabilirea si recuperarea prejudiciilor la bugetul statului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a explicat sefilor misiunilor diplomatice ale statelor membre ale Uniunii Europene modificarile adoptate de Parlament la Codul Penal. Acesta a precizat ca modificarea legislatiei pe justitie are ca.

UDMR, anunt soc despre codul penal

Dezbateri aprinse in Senat. UDMR a anuntat ca nu va vota amendamentul privind abuzul in serviciu daca nu va fi modificat. Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a declarat ca membrii partidului nu sunt de.

Dragnea, scos din sarite de intrebarile despre Codul penal: Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liviu Dragnea a sustinut ca nu vrea sa mai comenteze in niciun fel modificarile aduse la Codurile Penale, deoarece a tot vorbit de un an si jumatate si degeaba, caci fiecare a ramas cu parerea lui. N-am.

Ce a discutat Tariceanu cu ambasadorii statelor UE, pe tema modificarii Codului Penal

Calin Popescu Tariceanu a dat explicatii ambasadorilor statelor UE in legatura cu modificarile pe care coalitia PSD-ALDE le-a adus Codului Penal. Presedintele Senatului i-a invitat joi dimineata la un mic.

Florin Iordache, declaratie despre modificarile Codului Penal: Abuzul in serviciu nu a fost o miza

Codul penal, in varianta adoptata luni de parlamentarii Comisiei speciale de modificare a legilor Justitiei, pune accentul pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor, a declarat luni presedintele acestui for,.

Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

Tudor Chirila a avut, miercuri, o reactie pe Facebook, in urma adoptarii in Parlament a modificarilor la Codul Penal. Artistul sustine ca incepand de acum, Romania se transforma intr-o Republica a.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal: in urma unui SANTAJ MAFIOT deja obisnuit pentru stilul Dragnea am fost impiedicat si eu si altii sa votam

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost impiedicat sa participe la votul de miercuri din Camera deputatilor asupra modificarilor la Codul Penal pentru ca Liviu Dragnea a schimbat pe ultima suta de metri.

Parlamentul intra astazi in sesiune extraordinara pentru adoptarea controversatelor modificari la Codul penal si la Codul administrativ

Parlamentul intra in sesiune extraordinara, incepand de luni si pana in 19 iulie, pentru adoptarea contestatelor modificari la Codul penal. De asemenea, ar urma sa fie adoptat si Codul administrativ, care prevede, printre altele, pensii speciale pentru alesii locali.

Codul Penal este un eveniment revoltator

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca adoptarea modificarilor la Codul Penal este un eveniment revoltator si a anuntat ca va contesta la CCR Codul Penal si Codul de procedura penala. Presedintele a mai spus ca ce se intampla in aceste zile este dictatura majoritatii si e profund daunatoare democratiei, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )