Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul a aprobat suplimentarea temporara de posturi la MAE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat suplimentarea temporara de posturi la MAE

Guvernul a aprobat, astazi, suplimentarea de posturi pentru Centrala Ministerului Afacerilor Externe MAE) si pentru reteaua sa externa, in contextul pregatirii exercitarii mandatului de Presedinte al Consiliului Uniunii Europene UE). continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat un proiect de lege privind un imprumut de 1 miliard de euro de la BEI

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege pentru aprobarea Contractului cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii BEI), in valoare de 1 miliard de euro. Contractul a fost semnat in data de 18 iulie 2017, la Luxemburg, de catre ministrul Finantelor Publice si va fi implementat de catre Ministerul Transporturilor. In acest sens, cele doua ministere vor incheia un acord subsidiar.

Dan Barna: Ce s-a intamplat astazi pentru Polonia ar trebui sa fie un avertisment foarte dur pentru Guvernul Romaniei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat miercuri ca activarea articolului 7 al Tratatului UE impotriva Poloniei ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru Guvernul de la Bucuresti in ceea ce priveste modificarile legilor Justitiei, sustinand ca blocarea fondurilor europene nu e o perspectiva deloc indepartata.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )