Libnet.ro
UNICEF

19:15

Institutiile Uniunii Europene trebuie sa aibe mai multa grija de statele mebre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Institutiile Uniunii Europene trebuie sa aibe mai multa grija de statele mebre

In cadrul unei declaratii facute luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referindu-se la votul din Parlamentul European in privinta Poloniei, ca institutiile UE trebuie sa fie mai grijulii cu statele membre si a afirmat ca pedepse care sa fie aplicate unor state membre nu ajuta coeziunea. continuă pe Ziarul Bursa

Institutiile Uniunii Europene trebuie sa aiba mai multa grija de statele mebre

In cadrul unei declaratii facute luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referindu-se la votul din Parlamentul European in privinta Poloniei, ca institutiile UE trebuie sa fie mai grijulii cu statele membre si a afirmat ca pedepse care sa fie aplicate unor state membre nu ajuta coeziunea.

Romanii, optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene

Doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene, cu mult peste media europeana 57%). Aceasta este una dintre concluziile raportului national pentru Romania din cadrul Eurobarometrului standard 88.

Doi din trei romani sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene

Concluziile raportului national pentru Romania, parte a studiului Eurobarometru standard 88, arata ca: doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul Uniunii Europene, cu mult peste media europeana 57%).

Stafeta steagului Uniunii Europene ajunge luni in Pitesti, unde este programat si un miting de protest la adresa Guvernului Dancila

Eveniment pro-european, in Arges. Astazi, steagul Uniunii Europene, primit de la Parlamentul European, de la Bruxelles, soseste la Pitesti. Momentul va fi urmat de un miting de protest la adresa Guvernului Dancila.

De ce este important ca securitatea energetica a Europei de Est sa fie tema Romaniei pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene

In prima parte a anului viitor, tara noastra are marea sansa de a fi in fruntea Uniunii Europene timp de sase luni. Chiar daca, astazi, riscul de a parea nepregatiti in fata uzantelor si a procedurilor birocratice de la Bruxelles este unul destul de mare, Romania este obligata de aceasta misiune importanta sa propuna un proiect de anvergura prin care sa provoace o schimbare in Uniunea Europeana.

Didier Reynders, vicepremierul Belgiei: Carta Alba - Cimentul Uniunii Europene, acestea sunt valorile noastre comune. Sa le aparam

Vicepremierul Belgiei, Didier Reynders, abordeaza intr-un editorial pentru cotidianul Adevarul tema valorilor comune europene si a importantei lor in contextul actual.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )