Libnet.ro
UNICEF

09:00

LIDERII PPE: Statul de drept, o necesitate pentru viitorul Uniunii Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIDERII PPE: Statul de drept, o necesitate pentru viitorul Uniunii Europene

Liderii Partidului Popular European care s-au reunit la Sibiu au discutat, ieri, despre viitorul Uniunii Europene si des-pre prioritatile componentei Comisiei Europene ce va rezulta din structura noului Parlament European ai carui membri vor fi alesi la sfarsitul acestei luni. continuă pe Ziarul Bursa

Emmanuel Macron: in prezent, Spatiul Schengen nu mai functioneaza in mod eficient, trebuie reformat

Politicile de securitate si aparare reprezinta o directie esentiala pentru viitorul Uniunii Europene, a afirmat joi presedintele Frantei, Emmanuel Macron, citat de stiripesurse. ro. Europa nu este o insula,.

Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu: Vom continua sa protejam democratia si statul de drept

Cei 27 de lideri UE joi Declaratia de la Sibiu in care prezinta viziunea lor asupra marilor directii pentru viitorul Uniunii Europene in contextul politic al urmatorilor cinci ani. Printre altele, liderii pledeaza pentru protejarea democratiei si a statului de drept, intelegere si respect reciproc.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu

Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat viitorul Uniunii Europene la Summitul informal de la Sibiu. Aici se va creiona modul in.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Liderii europeni, primiti cu aplauze de romani

UPDATE Cei 27 de lideri europeni au fost primiti cu aplauze de romani. Acestia s-au strans la fotografia de grup si s-au indreptat catre multime, pentru a da mana cu acestia. Klaus Iohannis este.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide. S-a adoptat declaratia de la Sibiu

UPDATE Cei 27 de mebrii au adoptat Declaratia de la Sibiu. Tara noastra, prin orasul Sibiudevine astazi centrul si capitala politica a Uniunii Europene. Declaratia contine zece angajamente.

Accidentul de avion din Rusia: Anchetatorii iau in considerare erorile de pilotaj drept cauze pentru producerea tragediei aviatice

Mai multe erori de pilotaj sunt favorizate de anchetatorii rusi pentru a explica aterizarea fortata si izbucnirea incendiului de la bordul avionului Suhoi Superject 100 al Aeroflot, relateaza mass-media rusa, citata de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )