Libnet.ro
UNICEF

12:00

PMP vrea introducerea votului prin corespondenta pentru alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
PMP vrea introducerea votului prin corespondenta pentru alegerile prezidentiale

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anuntat miercuri ca partidul sau a depus in Parlament un proiect de lege privind votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale, similar cu cel al alegerilor parlamentare. Acesta a motivat decizia spunand ca votul prin corespondenta este o optiune sigura si moderna, pe care o intalnim si in alte state ale Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

PMP vrea schimbarea legii: Romanii aflati in strainatate sa poata vota prin corespondenta la alegerile prezidentiale (VIDEO)

PMP a depus in Parlament un proiect de modificare a legii alegerii presedintelui tarii, astfel incat, la alegerile prezidentiale, romanii aflati dincolo de hotare sa poata vota prin.

PMP a depus un proiect legislativ privind votul prin corespondenta

PMP a depus, astazi, in Parlament, un proiect de lege privind votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale, ca in cazul alegerilor parlamentare, a declarat presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

Catalina Bozianu (PMP): PSD, cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc

Deputatul PMP de Prahova, Catalina Bozianu, sustine, intr-o declaratie politica, faptul ca PSD reprezinta cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc. Bozianu critica afirmatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )