Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde se va discuta, in principal, despre viitorul buget al Uniunii Europene. De asemenea, in marja reuniunii Consiliului European, Iohannis va lua parta si la Summitul Euro in format extins. continuă pe Adevărul

Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii ar urma sa fie aleasa miercuri, iar la sedinta va lua parte si presedintele Klaus Iohannis.

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii va avea loc de la ora 12. 00, la aceasta urmand sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a anuntat Administratia Prezidentiala.

intrebarile de care fuge presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta CSM fara a oferi raspunsuri la intrebari extrem de importante in contextul actual. Spre exemplu, presedintele nu a oferit nicio explicatie despre refuzul sotiei sale.

Premierul Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis a jignit-o: A spus femeia aceasta!

Premierul Viorica Dancila a comentat luni pozitia sefului statului dupa ce Guvernul l-a reclamat la CCR. Dancila spune ca s-a simtit jignita de modul in care Klaus Iohannis a reactionat.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie? PSD anunta clar ca nu o va face

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Consiliul Superior al Magistraturii si alege o noua conducere astazi / Presedintele Iohannis participa la sedinta

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii va avea loc de la ora 12. 00, la aceasta urmand sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a anuntat Administratia Prezidentiala.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii si alege o noua conducere astazi / Presedintele Iohannis participa la sedinta / Candidatii pentru conducerea CSM

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege miercuri noua conducere, iar la sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis. Judecatoarea Lia Savonea, fost presedinte al Curtii de Apel Bucuresti, este candidatul pentru postul de presedinte al CSM, au declarat pentru HotNews surse judiciare. Pentru postul de vicepresedinte candideaza procurorul Nicolae Solomon.

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi si maine, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles unde se va discuta, in principal, despre viitorul buget al Uniunii Europene. De asemenea, in marja reuniunii Consiliului European, Iohannis va lua parta si la Summitul Euro in format extins.

Klaus Iohannis merge la CSM, la sedinta in care se alege noua conducere

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului. Agenda sefului satatului pentru miercuri .

KLAUS IOHANNIS: Suspendarea sedintei CSAT, de comun acord

Sedinta CSAT de saptamana aceasta a fost suspendata de comun acord, a declarat azi la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: CCR sesizata privind drepturile persoanelor cu dizabilitati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )