Libnet.ro
UNICEF

21:47

Uniunea Salvati Romania are un nou presedinte

Antena3 Antena3,
Uniunea Salvati Romania are un nou presedinte

Deputatul Dan Barna este noul presedinte al Uniunii Salvati Romania USR), acesta fiind ales in cadrul Congresului extraordinar al partidului desfasurat sambata la Poiana Brasov. Dan. continuă pe Antena3

Cine este Dan Barna, noul presedinte al Uniunii Salvati Romania

Dan Barna, ales sambata presedinte al Uniunii Salvati Romania la un congres contestat de Nicusor Dan si de sustinatorii acestuia, are 42 de ani, este la primul mandat de deputat si a fost secretar de stat in Guvernul Ciolos. El este unul dintre principalii militanti pentru pozitionarea partidului impotriva initiativei Coalitiei pentru familie de a redefini familia in Constitutie.

Cine este Dan Barna, noul presedinte al Uniunii Salvati Romania: Expert in fonduri europene si oponent al initiativei Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei

Dan Barna, ales sambata presedinte al Uniunii Salvati Romania la un congres contestat de catre Nicusor Dan si de sustinatorii acestuia, are 42 de ani, este la primul mandat de deputat si a fost secretar de stat in Guvernul Ciolos. El este unul dintre principalii militanti pentru pozitionarea partidului impotriva initiativei Coalitiei pentru familie de a redefini familia in Constitutie, potrivit news. ro.

Romania are nevoie de doua decenii pentru ca PIB-ul sau sa se apropie de media europeana

Romania are nevoie de aproape doua decenii pentru ca Produsul Intern Brut PIB) sa se apropie de media statelor din Uniunea Europeana UE), a declarat astazi comisarul european Gunther Oettinger, responsabil pentru buget si resurse umane, in cadrul conferintei cu tema 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, care a avut loc la Banca Nationala a Romaniei BNR), la care au participat si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

USR isi alege sambata al doilea presedinte - Vlad Alexandrescu si Dan Barna se lupta pentru locul abandonat de Nicusor Dan

Partidul Uniunea Salvati Romania isi alege sambata, intr-un congres extraordinar, cel de-al doilea presedinte de la infiintarea sa, dupa demisia lui Nicusor Dan din partid. Delegatii prezenti sambata la Poiana Brasov vor trebui sa voteze intre Dan Barna - deputat de Sibiu, vicepresedinte al partidului si purtator de cuvant USR, fost secretar de stat in ministerul Fondurilor Europene in mandatul lui Cristian Ghinea guvernul Ciolos), si Vlad Alexandrescu - senator, vicepresedinte si fost ministru al Culturii in cabinetul lui Dacian Ciolos. Cu doar cateva zile inainte de Congres, liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, s-a retras din cursa acuzand nereguli la desemnarea delegatilor, insa a anuntat ca ramane in partid.

E oficial! Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE

Bilantul actualului guvern este negativ pe toata linia. O noua confirmare vine de la Eurostat. Comisia Europeana a publicat marti, 24 octombrie, datele Eurostat care arata ca Romania a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )