Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viorica Dancila, dupa anuntul lui Iohannis: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, dupa anuntul lui Iohannis: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat, miercuri, ca asteapta votul de investitura din Parlament si ca Romania trebuie sa se pregateasca pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis, acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe Facebook: Nu esti Presedintele Meu.

Cristian Tudor Popescu, derapaj in direct la TV. A desfiintat-o pe Viorica Dancila, la o zi dupa ce a numit-o maimuta

Cristian Tudor Popesculanseaza un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al Romaniei,Viorica Dancila. Dupa ce marti seara, la un post de televiziune,a asemanat-o cu o maimuta, ac.

Surse: Klaus Iohannis va avea o discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu premierul desemnat de PSD, Viorica Dancila. Potrivit unor surse, Iohannis se va intalni cu Viorica Dancila in aceasta.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

Mie-mi plac femeile! De ce o vrea Dragnea premier pe Viorica Dancila (VIDEO)

PSD a propus-o pe Viorica Dancila pentru functia de prim-ministru. Liviu Dragnea a subliniat ca partidul a ajuns la aceasta decizie in urma unei consultari ample, in care au existat mai multe.

Imagini de arhiva: Unde petrecea Viorica Dancila in urma cu cativa ani, de 1 martie(VIDEO)

Viorica Dancila, propusa de social-democrati pentru functia de premier, este o membra veche a PSD. Aceasta s-a inscris in partid in 1996, iar in 2005 a devenit presedinta a Organizatiei.

Viorica Dancila a fost acceptata premier

ACTUALIZARE 19:05 Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila. *ACTUALIZARE 18:50 Viorica Dancila: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare *ACTUALIZARE 18:30 Liviu Dragnea: Vom convoca Parlamentul in sesiune extraordinara.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Premierul desemnat al PSD, Viorica Dancila, a spus miercuri seara, ca pentru Romania este foarte important programul de guvernare, iar pentru aplicarea in continuare a acestuia asteapta votul din.

Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dancila, imediat dupa ce a desemnat-o seful Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )