Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Klaus Iohannis, LIVE TEXT si VIDEO: Am venit in aceasta pozitie acum cinci ani si am spus ca vreau sa fie presedintele Romaniei care face altfel de politica, sa generez solutii, sa generez abordari.

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a.

Klaus Iohannis: La dezbaterea de marti vom discuta pe toate temele care sunt de interes intr-o campanie prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi precizari despre dezbaterea care va fi organizata marti, 19 noiembrie, in perspectiva celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PNL a declarat ca in.

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

SONDAJ. Cine credeti ca a castigat dezbaterile din aceasta seara? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila, s-au duelat de la distanta in dezbateri. Fostul premier a renuntat in ultima clipa la ideea de a intrat peste dezbaterea lui Iohannis si a.

Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila si va organi.

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si.

Dezbaterea paralela. Ce ar fi vrut Dancila sa il intrebe pe Klaus Iohannis

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca organizeaza si el una, o ora mai tarziu, la BCU. in deschiderea evenimentului, liderul PSD l-a acuzat din nou pe seful statului ca fuge de o confruntare cu aceasta si i-a adresat, la distanta, o serie de intrebari.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )