Libnet.ro
UNICEF

09:45

intrebarile Adevarul pentru seful Statului. Ce spune Iohannis despre memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Tel Aviv

Adevărul Adevărul,
intrebarile Adevarul pentru seful Statului. Ce spune Iohannis despre memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Tel Aviv

Ion M. Ionita, senior editor Adevarul, l-a intrebat marti seara, in timpul dezbaterii de la Biblioteca Central Universitara BCU) Carol I din Bucuresti pe presedintele Klaus Iohannis despre centrele de reflectie mentionate de Tudorel Toader, care ar fi dus la redactarea legilor Justitiei, precum si despre existenta unui memorandum secret privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. continuă pe Adevărul

Culise din sedinta PNL. Ce spune seful de campanie al lui Iohannis despre strategia PSD in ultimele zile

Dan Motreanu, seful de campanie al lui Klaus Iohannis, i-a avertizat pe liberalii din conducerea PNL ca PSD va incerca in ultimele zile de campanie elecorala sa atraga sustinerea mai multor judete din zona Moldovei.

Iohannis, despre mutarea ambasadei din Israel: S-au trezit Dragnea si Dancila in incercarea de a se profila in politica externa

Klaus Iohannis a comentat, marti seara, incercarea Guvernului Dancila de a muta ambasada Romaniei la Israel si a spus ca s-au trezit Dragnea si Dancila in incercarea de a se profila in politica externa in care nu aveau ce cauta. Potrivit lui Iohannis, gestul a fost diletantism care ne-a daunat foarte grav.

Iohannis, despre scenariul in care Dancila va veni la dezbatere: Nu va fi primita. Despre ce sa vorbim?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca liderul PSD Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti daca aceasta din urma va decide sa vina, motivand ca Dancila este reprezentantul unui partid nedemocratic, care se foloseste de acuzatii xenofobe.

Rares Bogdan, atac furibund la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru Matusa Tamara!

Rares Bogdan vine cu critici dure la adresa lui Adrian Nastase, dupa ce acesta l-a acuzat de ipocrizie pe Klaus Iohannis, atunci cand seful statului spune ca PSD a fost o catastrofa timp de 30 de ani,.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Iohannis, despre interventia in forta a jandarmilor in 10 august: O prezenta a mea ar fi agravat lucrurile Interventia a dovedit ca PSD e anti-democratic. De asta nu pot sa am o dezbatere cu cineva care reprezinta un sistem de sorginte comunista

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat ca nu a avut informatii dinainte cu privire la pregatirea interventiei in forta din 10 august, iar daca ar fi mers in Piata Victoriei ar fi agravat lucrurile si ar fi dat apa la moara PSD-ului pentru a spune ca a fost o lovitura de stat regizata de presedinte. Filosofia cu care s-a intervenit a dovedit ca PSD e anti-roman si anti-democratic si de asta nu poate sa mearga la o dezbatere cu cineva care reprezinta un sistem represiv de sorginte comunista.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

Iohannis, despre desfiintarea Sectiei speciale: Prea usor poate fi transformata in ceva ce poate deveni un control neconstitutional asupra magistratilor Sper ca pana in februarie sa fie numiti sefii parchetelor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, raspunzand unei intrebari la dezbaterea cu jurnalistii, ca isi mentine opinia ca Sectia de anchetare a magistratilor ar trebui desfiintata. El a spus ca aceasta sectie nu trebuia infiintata si ca prea usor poate fi transformata in ceva ce poate deveni un control neconstitutional asupra magistratilor.

Klaus Iohannis, despre numirea sefilor de Parchete: Sper ca pana in februarie, cel tarziu, sa fie ocupate prin concurs aceste posturi. Eu nu am de gand sa fac rabat de la integritate (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarta marti, in cadrul dezbaterii de la Biblioteca Centrala, ca l-a rugat pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sa trateze prioritar problema numirii procurorilor-sefi din marile.

Iohannis, despre scandalul mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Gandire tipic pesedista. Diletantism!

Candidatul PNL la prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a catalogat marti demersurile privind mutarea ambasadei din Israel drept diletantism si a sustinut ca memorandumul despre care s-a vorbit a fost de fa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )