Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis: Nu am niciun razboi cu electoratul PSD!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu am niciun razboi cu electoratul PSD!

Klaus Iohannis a reiterat marti in dezbaterea de la Biblioteca Centrala Universitara ca se bazeaza in turul al doilea al prezidentialelor pe votul electoratului PNL, USR PLUS, PMP si UDMR. Nu am niciun. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Klaus Iohannis, LIVE TEXT si VIDEO: Am venit in aceasta pozitie acum cinci ani si am spus ca vreau sa fie presedintele Romaniei care face altfel de politica, sa generez solutii, sa generez abordari.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

KLAUS IOHANNIS: Realizarile cu care se tot lauda PSD-ul nu au adus omului de rand mare lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Ploiesti, ca realizarile cu care se tot lauda PSD nu au adus omului de rand mare lucru, intrucat cresterile de pensii si salarii au fost anulate de inflatie. Iohannis spune ca este in razboi cu PSD care a guvernat impotriva romanilor si a catalogat drept intolerabile acuzatiile xenofobe, venite de catre PSD.

Iohannis: OUG 114, o smecherie PSD-ista de a face rost de bani. Simpla anulare a Ordonantei nu e fezabila, caci unele chestiuni nu sunt simplu reversibile. ii asigur pe romani ca vom rezolva problema (VIDEO)

Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a declarat ca Ordonanta de Urgenta 114 a fost o smecherie prin care PSD-istii au incercat sa pacaleasca romanii ca sunt in stare sa gestioneze economia.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru diaspora, in dialogul de la BCU: Ce le-a transmis presedintele in functie romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj special, marti, la dialogul electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, pentru romanii din diaspora, care au stabilit un nou record de participare la.

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Lia Olguta Vasilescu, un nou derapaj: Klaus Iohannis deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )