Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis a starnit hohote de ras la Biblioteca Centrala Universitara - VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a starnit hohote de ras la Biblioteca Centrala Universitara - VIDEO

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a starnit rasete la Biblioteca Centrala Universitara cand a fost intrebat daca e folositor pentru un presedinte sa stie limbi. continuă pe Antena3

Dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalisti si politologi va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative anunta ca dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va avea loc marti la Biblioteca Centrala Universitara.

Klaus Iohannis a starnit rasete la BCU, cand a fost intrebat daca e folositor pentru un presedinte sa stie limbi straine: Pe mine m-a ajutat De ce crede presedintele ca e un atu sa fii poliglot la Cotroceni (VIDEO)

Klaus Iohannis a starnit rasetele celor prezenti la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, unde presedintele in functie a organizat un dialog electoral cu jurnalisti, formatori de opinie si.

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru diaspora, in dialogul de la BCU: Ce le-a transmis presedintele in functie romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj special, marti, la dialogul electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, pentru romanii din diaspora, care au stabilit un nou record de participare la.

Klaus Iohannis: Nu am niciun razboi cu electoratul PSD!

Klaus Iohannis a reiterat marti in dezbaterea de la Biblioteca Centrala Universitara ca se bazeaza in turul al doilea al prezidentialelor pe votul electoratului PNL, USR PLUS, PMP si UDMR. Nu am niciun.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si.

Trupele SPP au descins la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce se intampla cu cei care nu au fost invitati de PNL

SPP a descins la Biblioteca Centrala Universitara, acolo unde are loc dezbaterea organizata de Klaus Iohannis. Trupele speciale au verificat nu doar Aula, ci toata cladirea si au dat afara orice vizitator.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )