Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a starnit rasete la BCU, cand a fost intrebat daca e folositor pentru un presedinte sa stie limbi straine: Pe mine m-a ajutat De ce crede presedintele ca e un atu sa fii poliglot la Cotroceni (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a starnit rasete la BCU, cand a fost intrebat daca e folositor pentru un presedinte sa stie limbi straine: Pe mine m-a ajutat De ce crede presedintele ca e un atu sa fii poliglot la Cotroceni (VIDEO)

Klaus Iohannis a starnit rasetele celor prezenti la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, unde presedintele in functie a organizat un dialog electoral cu jurnalisti, formatori de opinie si. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Momentul 10 august a fost cea mai grava interventie a statului de la mineriade incoace

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca 10 august 2018 a fost cea mai grava interventie a statului impotriva cetatenilor de la mineriada incoace. Nu.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Klaus Iohannis a starnit hohote de ras la Biblioteca Centrala Universitara - VIDEO

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a starnit rasete la Biblioteca Centrala Universitara cand a fost intrebat daca e folositor pentru un presedinte sa stie limbi.

KLAUS IOHANNIS: Romanii stiu ce am facut, cum am facut

ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Sunt etnic german, dar sunt cetatean roman 100%

ACTUALIZARE - Actualul presedinte declara ca PSD reprezinta un sistem anti-democratic si ca de aceea refuza sa discute cu contracandidatul Viorica Dancila. ---- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis aduce in discutie acuzatiile xenofobe ale PSD. --- *ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

Cum se descurca elevul Klaus Iohannis in perioada liceului. A fost intotdeauna printre cei mai buni din clasa

Presedintele Klaus Iohannis a absolvit scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a intrat la actualul Colegiu National Samuel von Brukenthal, una dintre scolile de elita ale orasului. Directorul scolii dar si numerosi fosti colegi au doar cuvinte de lauda la adresa lui Iohannis, despre care spun ca a trecut fara niciun fel de probleme toate ciclurile educationale.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru diaspora, in dialogul de la BCU: Ce le-a transmis presedintele in functie romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj special, marti, la dialogul electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, pentru romanii din diaspora, care au stabilit un nou record de participare la.

Putini romani au observat asta! Cuvantul bizar inventat de Klaus Iohannis in timpul dezbaterii sale

Klaus Iohannis a incercat sa afiseze o atitudine foarte relaxata in timpul dezbaterii pe care o organizat-o, marti, la BCU. Si-a asumat de la inceput rolul de gazda a discutiei, a glumit acolo unde a fost ca.

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )