Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Educatiei: Universitatile decid singure daca isi suspenda cursurile

B1 B1,
Ministrul Educatiei: Universitatile decid singure daca isi suspenda cursurile

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declaratca autonomia universitara da dreptul institutiilor de invatamant superior sa decida singure daca isi suspenda cursurile sau nu. in ceea ce prive. continuă pe B1

Coronavirus Romania. Ministrul Educatiei suspenda olimpiadele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca a suspendat olimpiadele scolare, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Ministrul Educatiei: Patru elevi diagnosticati cu coronavirus, dintre care doi s-au vindecat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca patru elevi au fost diagnosticati cu coronavirus, dintre care doi s-au vindecat.

Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, afirma ca autoritatile nu au luat in calcul, pana in prezent, ideea inchiderii unitatilor scolare si a celor de invatamant superior si face un apel la autoritatile locale sa doteze scolile cu sapun si dezinfectant.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

SNSPA isi suspenda toate activitatile didactice, in urma masurilor impotriva COVID-19

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative va suspenda cursurile in perioada 10 - 13 martie, ca urmare a masurilor impotriva raspandirii coronavirusului. Decizia ii vizeaza doar pe studentii.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Coronavirus |Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea scolilor

Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca la momentul acesta nu a luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor, pentru ca nu s-a confirmat niciun caz nou de imbolnavire cu coronavirus si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )