Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de. continuă pe B1

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Rares Bogdan a raspuns daca o primeste pe Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la SNSPA: Nu are ce sa caute!

Rares Bogdan a vorbit despre detaliile dezbaterii de marti, la Antena 3, in conditiile in care Ionel Danca nu avea informatii exacte despre stabilirea locului dezbaterii, conform sursei citate. SNSPA a.

Rares Bogdan anunta ca depune plangere penala impotriva Liei Olguta Vasilescu: Atacul xenofob la adresa presedintelui Klaus Iohannis depaseste orice limita. Trebuie sa fii nebun sa faci asemenea asocieri

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, anunta ca va depune o plangere penala pe numele Liei Olguta Vasilescu dupa derapajul grav al sefei de campanie a Vioricai Dancila la adresa.

Rares Bogdan, despre dezbaterea lui Iohannis: Dancila nu are ce sa caute acolo. PSD incearca sa o victimizeze

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, sambata, ca fostul premier Viorica Dancila nu are ce cauta la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis. Fostul jurnalist a precizat ca presedintele nu are ce sa discute cu liderul PSD.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )