Libnet.ro
UNICEF

22:47

Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, va participa la dezbaterea organizata, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din. continuă pe Antena3

Mihai Gadea: Miza pentru dezbaterea organizata de Klaus Iohannis a crescut la cote uriase

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta un.

Sinteza zilei. Viorica Dancila, mutare-soc: Ma gandesc sa merg la dezbatere

Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca se gandeste sa mearga la dezbaterea organizata marti de staff-ul PNL la Biblioteca Centrala Universitara. Nu este un candidat care fuge dupa celalalt candidat,.

CTP a explicat de ce Digi24 nu se afla pe lista participantilor la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a explicat, intr-o interventie telefonica, de ce Digi24 nu se afla, momentan, pe lista participantilor la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica.

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala.

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Radu Tudor, dezvaluiri in premiera despre intalnirea cu presedintele Romaniei. Cred ca am auzit pe cineva spunand: Ce cauta aici?!

Radu Tudor a povestit, pe blog, cum a descurs prima sa intalnire cu presedintele Romaniei de la acea vreme, Ion Iliescu. Se intampla in ianuarie 1995, cand realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de.

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

Surse. La ce ora va avea loc dezbaterea organizata de Iohannis. Ce invitati au confirmat. Cine a refuzat

Dezbaterea electorala organizata de presedintele Klaus Iohannis va avea loc marti- seara la ora 19. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Printre invitati se numara si jurnalistul Ion M. Ionita, senior editor la Adevarul. Pe de alta parte, Cristian Tudor Popescu a refuzat invitatia presedintelui.

eMAG Black Friday 2019: pregateste-ti casa pentru Craciun

Black Friday 2019 la eMAG are loc pe data de 15 noiembrie si, printre telefoane, laptopuri, vacante si-un , poate te-ar interesa si niste decoratiuni care sa-ti pregatesti casa pentru Craciun.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )