Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupele SPP au descins la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce se intampla cu cei care nu au fost invitati de PNL

Antena3 Antena3,
Trupele SPP au descins la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce se intampla cu cei care nu au fost invitati de PNL

SPP a descins la Biblioteca Centrala Universitara, acolo unde are loc dezbaterea organizata de Klaus Iohannis. Trupele speciale au verificat nu doar Aula, ci toata cladirea si au dat afara orice vizitator. continuă pe Antena3

Dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalisti si politologi va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative anunta ca dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va avea loc marti la Biblioteca Centrala Universitara.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

Astazi are loc dezbaterea dintre Klaus Iohannis si mai multi reprezentanti ai societatii civile. Cand va incepe si cum se va desfasura ea

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, incepand cu ora 19:00, la dezbaterea anuntata in urma cu o saptamana si la care sunt invitati jurnalisti, analisti, politologi si comentatori.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

CTP a explicat de ce Digi24 nu se afla pe lista participantilor la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a explicat, intr-o interventie telefonica, de ce Digi24 nu se afla, momentan, pe lista participantilor la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica.

CTP refuza invitatia la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a anuntat ca refuza sa mearga la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis cu mai multi jurnalisti si analisti politici.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Rares Bogdan, dezvaluiri de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis. Aparitie-surpriza in sala

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I . Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu se razgandeste? Participa la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Cristian Tudor Popescua lasat de inteles ca s-ar putea razgandi si a dezvaluit in ce conditii ar putea participa la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )