Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alocatiile se dubleaza de la 1 august (VIDEO)

B1 B1,
Alocatiile se dubleaza de la 1 august (VIDEO)

Guvernul PNL va adopta, joi, o Ordonanta de Urgenta prin caredublarea alocatiilor pentru copii se amana pana la 1 august. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a cerut Guvernului sa amane. continuă pe B1

PSD: Guvernul PNL ar putea plati chiar de acum alocatiile dublate pentru copii

PSD a transmis, miercuri, ca, daca ar dori, Guvernul PNL ar putea dubla alocatiile chiar de acum, folosind banii din bugetul deja aprobat, iar la rectificarea bugetara ar putea suplimenta suma.

VIDEO PSD se plange ambasadelor, Comisiei Europene si Parlamentului European ca Guvernul PNL vrea acum alegeri in doua tururi pentru primari Ciolacu: Este un abuz

PSD va trimite o scrisoare ambasadelor, Comisiei Europene si Parlamentului European in care va reclama Guvernul PNL ca vrea alegeri in doua tururi pentru primari in aceasta vara, a anuntat seful interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu. El a precizat ca revenirea la alegerile in doua tururi ar trebui sa aiba loc in 2024. DOCUMENT Scrisoarea PSD in care reclama Guvernul PNL la institutiile UE: Statul de drept este pus in pericol de acest abuz de putere nemaiintalnit.

Firea, catre Guvernul PNL citand din Confucius: inainte sa apuci pe calea razbunarii, sapa doua morminte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ataca din nou Guvernul Orban, sustinand ca nu sunt bani pentru nimic in guvernarea PNL, dar sunt bani multi, multi pentru alegeri - anticipate, doua-trei-sapte tururi.

Razvan Cuc arata cum a sabotat Guvernul PNL autostrada Sibiu-Pitesti

Razvan Cuc surprinde pe toata lumea dupa ce a intrat in Opozitie. Mai exact, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid, in care a acuzat Guvernul Orban ca tine la secret o notificare primita de la Comisia Europeana prin care s-ar periclita finantarea autostrazii Sibiu-Pitesti.

DOCUMENT Scrisoarea PSD in care reclama Guvernul PNL la institutiile UE: Statul de drept este pus in pericol de acest abuz de putere nemaiintalnit

PSD sustine in scrisoarea pe care vrea sa o trimita ambasadelor, Comisiei Europene, Parlamentului European si Comisiei de la Venetia ca intentia Guvernului PNL de a-si asuma raspunderea pe modificarea legilor electorale cu doar cateva luni inainte de alegeri pune in pericol statul de drept si este un abuz de putere nemaiintalnit in Romania.

Cum a facut Guvernul PNL rost de bani la finalul anului trecut: din rezervele BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) a avut o declaratie interesanta in conferinta de presa de saptamana trecuta. El a spus, referindu-se la bugetul de stat pe anul 2019, ca a conlucrat cu Guvernul pentru a nu exploda nici cursul si nici dobanzile. Pe langa imprumuturile, in plus, pe care le-a facut ministerul Finantelor, s-a mai intamplat un fenomen.

Radu Tudor: De ce vrea Guvernul PNL sa desfiinteze Departamentul pentru Situatii de Urgenta?

Jurnalistul Radu Tudor explica planul prin care Guvernul liberal vrea desfiintarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, condus de secretarul de stat Raed Arafat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )