Libnet.ro
UNICEF

15:45

Avocatul Poporului ataca la CCR ordonanta privind transportul de persoane interjudetean. Renate Weber, pentru B1.RO: Nu este legata de situatia din Caracal, dar intotdeauna siguranta cetatenilor e o chestiune de maxima importanta

B1 B1,
Avocatul Poporului ataca la CCR ordonanta privind transportul de persoane interjudetean. Renate Weber, pentru B1.RO: Nu este legata de situatia din Caracal, dar intotdeauna siguranta cetatenilor e o chestiune de maxima importanta

EXCLUSIV ONLINE Avocatul poporului, Renate Weber, ataca la Curtea Constitutionala a Romanei Ordonata de Urgenta nr 512019 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul trasportului de. continuă pe B1

Dupa cazul Alexandra, Avocatul Poporului ataca la CCR ordonanta privind transportul intrajudetean

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala CCR) in privinta OUG 512019, sustinand ca eliminarea transportului rutier de persoane interjudetean din sfera serviciilor publice incalca vointa Parlamentului si denatureaza trasatura de stat social consacrata la nivel constitutional.

Cazul minorei din Galati ia amploare! Avocatul Poporului s-a autosesizat privind interventia Politiei

Avocatul Poporului a anuntat, luni, ca s-a autosesizat in cazul politistilor de la Galati, banuiti de neglijenta fata de o minora care avea nevoie de ajutor. Avocatul Poporului s-a sesizat din.

Avocatul Poporului a sesizat CCR pe OUG 512019

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala CCR) in privinta OUG 512019, sustinand ca elim.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetei din Galati gasita pe strada plina de sange pe picioare, in care doi politisti sunt banuiti de neglijenta.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul politistilor din Galati care au refuzat sa coboare din masina ca sa o ajute pe fata plina de sange

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galati, unde doi politisti au asistat fara nicio reactie in cazul fetei de 14 ani dintr-un centru de plasament care se afla pe strada in stare de soc si plina de sange pe picioare.

PNL va sesiza Avocatul Poporului in ce priveste ordonanta pentru amnistia fiscala

Presedintele PNL, Ludovic Orbana declarat luni ca ordonantade urgenta privind amnistia fiscala adoptata de Guvern este neconstitutionala pentru ca instituie o discriminare grava intre cetatenii.

Milcev, EY: Noua Ordonanta privind taxa pe zahar este o mini-ordonanta 114

Mediul de afaceri a fost luat prin surprindere de noile masuri anuntate luni de Guvern, precum taxa pe zahar, deoarece nu a existat o discutie pe seama lor in prealabil, iar Ordonanta in acest lansata in dezbatere publica este o mini-ordonanta 114, este de parere Alex Milcev, liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica EY Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2938 seconds )