Libnet.ro
UNICEF

22:30

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Mii de firme au cerut deja certificatul pentru situatii de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Mii de firme au cerut deja certificatul pentru situatii de urgenta (VIDEO)

De la inceputul crigei generate de noul coronavirus COVID-19), mii de firme au cerut deja certificatul pentru situatii de urgenta, anunta ministrul Economiei, Virgil Popescu. Popescu a mai precizat, in. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Mii de firme au cerut deja certificatul pentru situatii de urgenta (VIDEO)

De la inceputul crigei generate de noul coronavirus COVID-19), mii de firme au cerut deja certificatul pentru situatii de urgenta, anunta ministrul Economiei, Virgil Popescu. Popescu a mai precizat, in.

CORONAVIRUS |Ministrul Economiei: Certificatul de situatie de urgenta se poate obtine online (VIDEO)

Virgil Popescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca certificatele de situatii de urgenta se pot obtine online. Aplicatia care permite.

Ministrul Economiei: incepand cu 15 aprilie vom putea produce suficiente masti pentru toata lumea

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca a inceput productia de masti de protectie in tara noastra si ca de pe 15 aprilie vor fi suficiente pentru toata lumea.

Ministrul Economiei anunta ca este functionala aplicatia pentru obtinerea certificatelor de urgenta

ACTUALIZARE: - 11:53 - Virgil Popescu: Declaratiile privind eliberarea Certificatului pentru Situatie de Urgenta trebuie incarcate cu semnatura digitala in aplicatia Ministerului Economiei - prevenire. gov. ro, care este functionala de duminica seara --- Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca aplicatia care permite obtinerea certificatelor de urgenta de catre companiile aflate in dificultate din cauza crizei provocate de coronavirus este functionala si poate fi accesata pe portalul prevenire. gov. ro.

Ministrul Economiei: Avem discutii in Guvern si luam in calcul mai multe scenarii referitoare si la personalul bugetar

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca sunt discutii in Guvern si sunt luate in calcul mai multe scenarii legate de salariatii bugetari, iar la Ministerul Muncii se lucreaza, probabil, la o analiza pe acest subiect, potrivit Agerpres.

Ministrul Economiei anunta ca este functionala aplicatia pentru obtinerea certificatelor de urgenta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca aplicatia care permite obtinerea certificatelor de urgenta de catre companiile aflate in dificultate din cauza crizei provocate de coronavirus este functionala si poate fi accesata pe portalul prevenire. gov. ro.

Virgil Popescu: Antibiotice Iasi si OMV Petrom vor sa produca biocide. Farmec va primi aviz saptamana aceasta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca trei companii din Romania vor sa produca biocide, atat pentru populatie, cat si pentru spitale, primul aviz urmand sa fie emis saptamana viitoare.

Ministrul Economiei, despre salariile bugetarilor: Si ei vor intra in somaj tehnic. Nu mai primesc sporuri de antena

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca si bugetarii care stau acum acasa vor intra in somaj tehnic, pentru care deocamdata li s-au taiat doar sporurile precum cele de antena sau de periculozitate.

Ministrul Economiei: Producatorii locali vor face suficiente masti din 15 aprilie

Anunt important facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu: Luam in calcul mai multe scenarii la personalul bugetar

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat ca sunt discutii in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )