Libnet.ro
UNICEF

09:30

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu avem acum pericolul starii de urgenta, dar ne putem gandi la o prelungire a starii de alerta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu avem acum pericolul starii de urgenta, dar ne putem gandi la o prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca, in acest moment, nu exista pericolul revenirii la starea de urgenta. Totusi, dat fiind numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele trei saptamani, gu. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Pregatim un proiect de lege pentru a clarifica toate conditiile de carantina si izolare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca in acest moment se lucreaza la un proiect de lege care sa clarifice toate conditiile de carantina si izolare. Asta dupa ce, recent, judecatorii Curtii.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Ne gandim daca este necesara prelungirea starii de alerta, sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru trage semnalul de alarma: Ne-am relaxat prea devreme!

Nelu Tataru vine cu noi precizari despre evolutia noului coronavirus. Ministrul Sanatatii sustine ca romanii s-au relaxat un pic cam devreme si ca acum avem o transmitere comunitara a noului virus, dar si o reacutizare a vechilor focare.

O noua stare de urgenta? Anuntul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Intrebat daca, in cazul cresterii mai mari a numarului de cazuri, exista posibilitatea revenirii la starea de urgenta, Nelu Tataru a declarat ca deocamdata nu exista acest pericol, insa se evalueaza necesitatea prelungirii starii de alerta.

NELU TATARU: Pacientii cu coronavirus pot cere sa fie externati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, vineri, ca lucreaza la un proiect de lege care sa reglementeze procedurile dupa decizia CCR prin care carantina a fost declarata neconstitutionala deoarece a fost impusa prin ordin de ministru si nu prin proiect de lege, conform Radio Europa Libera.

NELU TATARU: Mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat vineri ca mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4, precizand ca avem in continuare focare. El a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru a se conforma recomandarilor Curtii Constitutionale si a defini mai clar notiunile de boala transmisibila, carantina, dar ca izolarea ramane de baza.

Ce spune Nelu Tataru despre pacientii internati cu COVID, dar asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital

Pacientii internati cu forme usoare de COVID-19 sau asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital se pot externa la cerere, dar trebuie sa isi asume acest lucru, iar daca ulterior sunt implicati intr-o ancheta epidemiologica, raspund penal, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Reamintim ca CCR a decis ca pacientii cu coronavirus care nu au simptome nu mai pot fi tinuti spitalizati fara acordul lor, pe motiv ca li s-ar incalca drepturi fundamentale.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Masuri ferme pentru incalcarea legii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Rata de transmitere s-a dublat in ultimele 3 saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru: Cred ca ne-am relaxat un pic cam devreme

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca romanii s-au relaxat un pic cam devreme si ca acum a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )