Libnet.ro
UNICEF

17:01

Dosarul protestului din 10 august. USR cere demisia sefilor Jandarmeriei pusi sub invinuire si a ministrului Carmen Dan

Adevărul Adevărul,
Dosarul protestului din 10 august. USR cere demisia sefilor Jandarmeriei pusi sub invinuire si a ministrului Carmen Dan

Uniunea Salvati Romania cere demisia de urgenta a tuturor sefilor Jandarmeriei careau fost pusi sub invinuire de Parchetul Generalpentru interventia de la mitingul din 10 august, apreciind drept revoltator ca cei trei sefi sa ramana in functie dupa ce Parchetul a constatat ca au evacuat Piata Victoriei in baza unui ordin nelegal. continuă pe Adevărul

UPDATE Seful Jandarmeriei Romne, informat de procurori ca este suspect n dosarul mitingului din 10 august / Adjunctul lui Sindile si seful Jandarmeriei Bucuresti au venit si ei la Parchet

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Este vorba de fostul si de actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos si Catalin Sindile, de coordonatorul interventiei din Piata Victoriei, Laurentiu Cazan, precum si de secretarul de stat din MAI Mihai Dan Chirica. 52 Laurentiu Cazan, director Jandarmeriei Bucuresti, s-a prezentat vineri la Parchet, surse judiciare declarand ca el urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals. Mediafax)UPDATE 11. 02 Actualul sef al Jandarmeriei, Catalin Sindile, a anuntat, dupa ce a iesit de la Parchet, ca i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect la complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul protestului din 10 august.

UPDATE Sindile si Cucos, sefiiJandarmeriei Romne, informati de procurori ca sunt cercetati n dosarul mitingului din 10 august / Seful Jandarmeriei Bucuresti a venit si el la Parchet

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Este vorba de fostul si de actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos si Catalin Sindile, de coordonatorul interventiei din Piata Victoriei, Laurentiu Cazan, precum si de secretarul de stat din MAI Mihai Dan Chirica. 07 Procurorii i-au transmis lui Cucos ca este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva. 52 Laurentiu Cazan, director Jandarmeriei Bucuresti, s-a prezentat la Parchet, surse judiciare declarand ca el urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals. 02 Actualul sef al Jandarmeriei, Catalin Sindile, a anuntat, dupa ce a iesit de la Parchet, ca i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect la complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul protestului din 10 august.

Sefi ai Jandarmeriei, chemati la Parchet pentru a fi pusi sub acuzare n dosarul protestului din 10 august

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Sefi ai Jandarmeriei si un secretar de stat din MAI, citati la Parchet ca suspecti n dosarul protestului din 10 august. Coordonatorull interventiei din Piata Victoriei, cercetat pentru abuz n serviciu (surse)

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Este vorba de fostul si de actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos si Catalin Sindile, de coordonatorul interveventiei din Piata Victoriei, Laurentiu Cazan, precum si de secretarul de stat din MAI Mihai Dan Chirica.

Claudiu Manda arunca BOMBA in DOSARUL protestului din 10 august: Cei din Jandarmerie vor fi chemati la PARCHET si facuti suspecti

Deputatul Claudiu Manda, presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, a declarat marti la Sinteza Zilei ca miercuri reprezentantii conducerii Jandarmeriei Romane vor fi pusi sub acuzare sau vor.

LIVEVIDEO Carmen Dan si colonelul Paraschiv, audiati n Parlament n cazul protestului din 10 august. Seful Brigazii de interventie: mi asum faptele mele si ale subordonatilor, dar mi se pune n crca un colaj de imagini

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Roman sunt audiati astazi la Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august. La inceputul audierii Paraschiv s-a contrat cu deputata PNL Adriana Saftoiu care i-a cerut sa comenteze cateva imagini din timpul protestului.

VIDEO Carmen Dan si colonelul Paraschiv, audiati n Parlament n cazul protestului din 10 august. Seful Brigazii de interventie: mi asum faptele mele si ale subordonatilor, dar mi se pune n crca un colaj de imagini

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane au fost audiati astazi la Comisia pentru Drepturile Omului, in cazul protestelor din 10 august. La inceputul audierii Paraschiv s-a contrat cu deputata PNL Adriana Saftoiu care i-a cerut sa comenteze cateva imagini din timpul protestului. Iritarea sefului Brigazii a fost constanta, el sustinand la un moment chiar ca prezentarea imaginilor din timpul protestelor incalca o decizie a Curtii Constitutionale.

Carmen Dan si colonelul Paraschiv, audiati marti n Parlament n cazul protestului din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Roman au fost invitati marti la Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General

Procurorii de la Parchetul General au inceput sa puna primele persoane sub urmarire penale in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Astfel, conducerea Jandameriei Romaniei si un.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General (VIDEO)

UPDATE:Primul care a sosit la Parchetul General a fost seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile. Acesta era adjunct la momentul violentelor din 10 august, dar a facut rocada cu Sebastian Cucos.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )