Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul Orban si primarii PNL digitalizeaza Romania Cand viata devine mai usoara cu un click

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Orban si primarii PNL digitalizeaza Romania Cand viata devine mai usoara cu un click

Gradul de digitalizare da masura respectului unei institutii publice fata de cetatean: sa iti poti rezolva de acasa problemele fara a mai trebui sa bati drumul la primarie, la consiliul judetean, la DGASPC ori la Casa de Pensii. Criza sanitara a impus si accelerat acest proces. Guvernul Orban a asigurat legislatia de urgenta necesara si a obligat practic institutiile sa-si digitalizeze actul administrativ si sa aiba respect pentru timpul cetatenilor. Ca si in alte domenii, orasele cu administratie liberala si judetele cu majoritate PNL au dat tonul catre rezolvarea la un click distanta a problemelor administrative. continuă pe Hotnews

MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Guvernul Orban-PNL se razbuna pe pensionari

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai a afirmat pe pagina personala de Facebook ca Guvernul Orban-PNL se razbuna pe pensionari acuzand ca ii trateaza pe parintii si bunicii nostri cu dispret, sicane si abuz.

Anuntul momentului. Nelu Tataru, lovitura crunta pentru Romania. Cand va fi introdusa carantina

Vesti proaste pentru romani. Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre posibilitatea ca Romania sa intre din nou in carantina. Acesta a subliniat ca, desi numarul cazurilor de COVID-19 a fost mai mic ieri, numarul pacientilor din sectia de Terapie Intensiva a crescut semnificativ, un motiv real de ingrijorare. Ce le transmite .

Coronavirus Romania. Cand ar putea incepe sa scada numarul de infectari in tara noastra

Potrivit specialistilor, Romania se afla deja in al doilea val al pandemiei de coronavirus cu o crestere accelerata a numarului de cazuri zilnice. in acest context, autoritatile nu iau in calcul o scadere a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )