Libnet.ro
UNICEF

16:15

KLAUS IOHANNIS: Mediul de afaceri din Romania trebuie eliberat de ghilotina impredictibilitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Mediul de afaceri din Romania trebuie eliberat de ghilotina impredictibilitatii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca mediul de afaceri din tara noastra trebuie eliberat de ghilotina impredictibilitatii, de tipul ordonanta de urgenta 114. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Gheorghe Hagi deplange din nou situatia fotbalului din Romania: `Trebuie sa investim in copii, in tineri. Altfel, nu mai avem nicio sansa`

Gheorghe Hagi a deplans din nou situatia din Romania si a oferit drept exemplu Bulgaria, tara a carei campioana la fotbal are un buget mult mai mare decat oricare dintre echipele noastre, desi sportul de la.

Petitie online catre Viorica Dancila si Klaus Iohannis dupa cazul din Caracal: Reformati sistemul dand crezare victimelor

O organizatie pentru drepturile femeilor, Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen ALEG) din Sibiu, a initiat o petitie prin care cere premierului si presedintelui Romaniei sa demareze de urgenta investigatii in ceea ce priveste modul de interventie al politistilor care nu isi indeplinesc atributiile de serviciu si mai mult, sa aloce fonduri pentru instruirea si evaluarea acestora.

KLAUS IOHANNIS: Institutiile statului trebuie sa mentina treaza constiinta identitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj in cadrul Adunarii festive aniversare de sarbatorire a 100 de ani de la infiintarea Societatii Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi, in care subliniaza ca institutiile statului au obligatia de a mentine treaza constiinta identitatii noastre nationale in randul tuturor romanilor.

Klaus Iohannis: Va chem sa reconstruim Romania

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, joi, in reuniunea Consiliului National al PNL, viziunea .

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL: Cazul de la Caracal ne dezvaluie cat de grav e dezastrul provocat de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: 18:25 Klaus Iohannis sustine un discurs in cadrul CN al PNL. Ma bucur sa ma aflu alatur de voi, mai ales ca astazi sunteti, prin votul romanilor, cel mai important partid din Romania. Este o.

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu pentru Klaus Iohannis: Am fost un bou cand v-am criticat!

Sorin Ovidiu Vintu este cunoscut ca un critic al presedintelui Klaus Iohannis, dar de la ura la consideratie e un singur pas. SOV i-a dedicat Domnului Johannis, cu dragoste! un mesaj, complimentandu-l in urma discursului sau purtat in fata PNL. Mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu pentru Klaus Iohannis Sorin Ovidiu Vintu, cunoscut ca un critic .

Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte al PNL, a postat pe Facebook un mesaj, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a fost votat, joi, in cadrul Consiliului National .

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL: PSD a tradat votul oamenilor

Cursul pro-european, transatlantic si democratic al Romaniei a fost pas-trat prin votul dat de cetateni la alegerile europarlamentare si la referendumul ce au avut loc in 26 mai, a afirmat presedintele Klaus Iohannis in discursul pe care l-a avut, ieri, la sedinta Consiliului National al Partidului National Liberal.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 18:09 Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. Presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )