Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu o luna. Saptamana viitoarea emit decretul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu o luna. Saptamana viitoarea emit decretul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, ca saptamana viitoare va emite un decret prin care va prelungi starea de urgenta cu o luna. De asemenea, a cerut nu doar o rectificare bugetara, ci analize clare privind veniturile si cheltuielile. continuă pe Adevărul

Iohannis anunta prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca, la inceputul saptamanii viitoare, va emite un nou decret pentru prelungirea starii de urgenta cu inca o luna de zile, scrie Agerpres.

ALERT Presedintele Klaus Iohannis prelungeste starea de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca va fi necesara prelungirea starii de urgenta cu inca o luna, iar decretul va fi emis la inceputul saptamanii viitoare.

Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi nevoie deprelungirea starii de urgenta in Romania. Aceasta a fost instituita pe 16 martie, prin decret semnat de seful statului. Un nou decret va fi.

Kelemen Hunor vede normala prelungirea Starii de urgenta, dar critica lipsa rectificarii bugetare

Prelungirea starii de urgenta cu inca o luna era o situatie previzibila, a declarat presedintele UDM.

Este ziua marilor anunturi. Ce inseamna, de fapt, anuntul presedintelui Iohannis privind prelungirea starii de urgenta

Este ziua marilor anunturi. Presedintele anunta prelungirea starii de urgenta si reevaluarea tuturor cheltuielilor din bani publici.

Orban, despre prelungirea starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca o decizie in ceea ce priveste prelungirea starii de urgenta pe .

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta se prelungeste, nu este momentul sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca starea de urgenta, impusa pentru combaterea pandemiei de coronavirus, se va prelungi cu o luna. Seful statului a precizat ca Romania nu a ajuns inca la varful epidemiei si nu este acum momentul sa ne relaxam.

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

Klaus Iohannis: Romania trimite medici si asistenti medicali in Italia, pentru a ajuta in lupta cu noul coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va trimite mai multi medici si asistente in Italia, pentru a ajuta aceasta tara in lupta cu epidemia de coronavirus.

Klaus Iohannis anunta reevaluarea tuturor cheltuielilor facute din bani publici

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni o reevaluare a tuturor cheltuielilor facute din bani publici, la rectificarea bugetara pe care o analizeaza Guvernul, in conditiile in care epidemia de coronavirus va genera o situatie complicata a bugetului din acest an.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )