Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Voi prelungi starea de urgenta cu inca o luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Voi prelungi starea de urgenta cu inca o luna

Starea de urgenta cauzata de pandemia de Covid -19 va fi prelungita cu inca o luna a declarat presedintele Klaus Iohannis, in urma sedintei pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si cu o parte dintre membrii Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu o luna. Saptamana viitoarea emit decretul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, ca saptamana viitoare va emite un decret prin care va prelungi starea de urgenta cu o luna. De asemenea, a cerut nu doar o rectificare bugetara, ci analize clare privind veniturile si cheltuielile.

ALERT Presedintele Klaus Iohannis prelungeste starea de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca va fi necesara prelungirea starii de urgenta cu inca o luna, iar decretul va fi emis la inceputul saptamanii viitoare.

Iohannis anunta ca va prelungi Starea de urgenta cu o luna de zile

Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, a anuntat ca stare de urgenta va fi prelungita cu inca.

Nu suntem inca la varful epidemiei. Seful statului va prelungi starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, luni, o noua sedinta de evaluare a evolutiei epidemiei de co.

Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi nevoie deprelungirea starii de urgenta in Romania. Aceasta a fost instituita pe 16 martie, prin decret semnat de seful statului. Un nou decret va fi.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta se prelungeste, nu este momentul sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca starea de urgenta, impusa pentru combaterea pandemiei de coronavirus, se va prelungi cu o luna. Seful statului a precizat ca Romania nu a ajuns inca la varful epidemiei si nu este acum momentul sa ne relaxam.

Klaus Iohannis: E necesara consolidarea capacitatii de prevenire si interventie in situatii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, necesitatea consolidarii capacitatii de prevenire si interventie in situatii de urgenta, cu ocazia semnarii unui acord intre Romania si Organizatia Mondiala a Sanatatii.

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook pentru medici: Doar uniti vom reusi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj medicilor romani, prin intermediul Facebook, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii.

Klaus Iohannis afirma ca dupa ce criza va fi depasita trebuie sa regandit sistemul de sanatate romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la ceremonia de semnare a Acordului de Colaborare Bienala intre Organizatia Mondiala a Sanatatii - Biroul Regional pentru Europa si Ministerul Sanatatii din Romania, context in care a afirmat ca dupa ce criza creata de coronavirus va fi depasita, cei responsabili trebuie sa regandeasca sistemul de sanatate romanesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2961 seconds )